Sådan Afkodes En Kanal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afkodes En Kanal
Sådan Afkodes En Kanal

Video: Sådan Afkodes En Kanal

Video: Sådan Afkodes En Kanal
Video: Охота на монстра (2015) | Фильм в HD 2024, Kan
Anonim

En parabolantenne gør det muligt at modtage ikke kun tv-signaler, men også internetpakker såvel som dw-nøgler, som er nødvendige ved afkodning af kanaler. Hacking-kodningssystemer er strafbar ved lov i mange lande, så for ikke at overtræde loven kan du bruge specielle plug-ins, der kun kan åbne BISS- og Cryptowork-kodninger. Andre systemer kan ikke åbnes på dette tidspunkt, men der er en anden måde at se det kodede signal på.

Sådan afkodes en kanal
Sådan afkodes en kanal

Nødvendig

  • - DVB-kort
  • - ProgDVB-program;
  • - plugins s2emu og MD Yanksee;
  • - plugin csc 4.0.0.4.

Instruktioner

Trin 1

Installer et DVB-kort som Skystar 2. På din pc Denne satellittuner giver dig mulighed for at se tv-programmer på skærmen og optage dem. Derudover accepterer det også internetpakker. Download og installer ProgDVB-programmet på din computer. Det er i øjeblikket den mest pålidelige i drift.

Trin 2

Download plugins s2emu og MD Yanksee. Med deres hjælp er det kun muligt at afkode kanaler i Cryptowork og BISS-kodning, men de tager ikke Nagra, Viacsess 2.5 og højere. Installer dem i rodmappen på ProgDVB. Indstil parabolantennen til den krævede satellit. Tænd for ProgDVB-programmet. Yanksee og s2emu skal vises i mappen Plugins. Scan transponderne på satellitten, og gem de kanaler, der vises. I ProgDVB vil de være i venstre kolonne. Åbne eller FTA kanaler vil blive markeret med et grønt "øje" og lukket - "rødt". Klik på en åben kanal, den skal vises i 1s. Klik på den lukkede tv-kanal, den vises på 2-3 sekunder, hvis dette ikke skete, skal du kontrollere, hvilken kodning den udsendes. Du kan kontrollere dette på hjemmesiden www.lyngsat.com. Hvis alt er korrekt, skal du downloade og installere de "nye" nøgler til ProgDVB-mappen. For Ynksee-pluginet kan de indtastes manuelt via tv-seergrænsefladen.

Trin 3

Tilslut kortdeling. Dette er en semi-lovlig visning af kodede kanaler. Det forfølges ikke i vores land. Denne teknologi giver dig mulighed for at se lukkede kanaler ved at efterligne et lovligt adgangskort med et passende program. For at gøre dette skal du installere csc 4.0.0.4-pluginet på din computer. i rollen af ProgDVB-programmet. Flyt msvcr70.dll-filen til mappen / WINDOWS / SYSTEM32. Tænd ProgDVB-programmet, CardServer Client-emnet vises på fanen Plugins. Tilslut din computer til internettet, det kan være ADSL, Wi-Fi, GPRS osv.). Overvej også, at denne visning er betalt, ca. $ 3 pr. Måned.

Trin 4

Vælg og registrer dig på cartsharing-serveren via Internettet. Du modtager forbindelsesdata via e-mail. Indtast nye værdier i csc 4.0.0.4 plugin ved at åbne CardServer Client Configure Server-elementet i Plugins-menuen: login; Protokol - newcamd525; adgangskode; forbindelsesport; IP-adresse eller servernavn des nøgle. Gem værdierne ved at klikke på knapperne Tilføj element og derefter Gem konfiguration. I øjeblikket kan denne metode bruges til at se næsten alle tv-kanaler.

Trin 5

Betal for cartsharing, normalt via internetpenge. I henhold til kanalpakken skal du indstille antennen til satellitten. Scan transponder og gem kanaler. Klik på en af dem, den skal begynde at udsende i visningsvinduet. Hvis dette ikke skete, skal du indtaste dets egenskaber, dobbeltklikke i vinduet på den krævede CA-type (ID) (angivet ved tilslutning) og klikke på "OK".

Anbefalede: