Sådan Afkodes En Betalt Kanal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afkodes En Betalt Kanal
Sådan Afkodes En Betalt Kanal

Video: Sådan Afkodes En Betalt Kanal

Video: Sådan Afkodes En Betalt Kanal
Video: Акинатор Джинн все перепутал!! Как теперь стать прежними?! Салли Фейс ПРОТИВ Мейбл! 2024, Kan
Anonim

Satellit-tv er nu langt bedre end alternative tv-visningsmuligheder såsom kabel-tv og decimeterantenner. Det har et stort antal kanaler til enhver smag og præferencer. De fleste af dem betales og lukkes dog uden ekstra omkostninger.

Sådan afkodes en betalt kanal
Sådan afkodes en betalt kanal

Instruktioner

Trin 1

Spørg din satellit-tv-udbyder. Find ud af priserne for de kanaler, du er interesseret i. Underskriv en aftale, der specificerer den månedlige betaling og de specielle nøgler, som du afkoder betalte kanaler med. Disse nøgler kan også findes på Internettet på forskellige fora og steder dedikeret til satellit-tv. I dette tilfælde er visning imidlertid ulovlig, og du kan uventet afbryde forbindelsen til informationskodningssystemet.

Trin 2

Køb specielle adgangskort fra et af internetsiderne. De er ret billige og koster ca. 2-3 USD. Du kan vælge forskellige toldpakker eller kun oprette forbindelse til bestemte kanaler. Indtast det købte kort og få ubegrænset adgang til forskellige informations-, underholdnings- og sports-tv-kanaler.

Trin 3

Installer et DVB-kort som Skystar 2 og ProgDVB-applikationen på en pc. Det giver dig mulighed for at forbinde en parabolantenne direkte til en computer, ved hjælp af hvilken dekodning vil finde sted. Download s2emu og MD Yanksee software. Du kan finde disse applikationer på Internettet, men det tilrådes at vælge pålidelige kilder og scanne filer for vira.

Trin 4

Installer et af plugins til rodmappen i ProgDVB-programmet, og kør sidstnævnte. Åbn mappen "Plugins" i menuen, hvor det tilsvarende afsnit skal vises. Start s2emu eller MD Yanksee, og scan transponderne. Som et resultat afkodes flere betalte kanaler. Kontroller i venstre rude alle satellitkanaler, der er markeret med rødt. De, der er relateret til Cryptowork og BISS, vil være open source. Gem indstillingerne.

Trin 5

Tilslut kortdelingen til din personlige computer via csc 4.0.0.4-pluginet. Denne metode til afkodning af betalte kanaler svarer til den foregående, men på samme tid kræver den en månedlig betaling og er semi-lovlig.

Anbefalede: