Sådan Slukkes Vejret På HTC

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Vejret På HTC
Sådan Slukkes Vejret På HTC

Video: Sådan Slukkes Vejret På HTC

Video: Sådan Slukkes Vejret På HTC
Video: Vejrudsigt i Køge 2024, Kan
Anonim

"Weather" -tjenesten er tilgængelig for HTC-smartphone-ejere. Dette er en widget, hvor du kan justere din placering (land, region, by) og være opmærksom på vejret uden for vinduet døgnet rundt.

Sådan slukkes vejret på HTC
Sådan slukkes vejret på HTC

Instruktioner

Trin 1

Hvis du af en eller anden grund vil deaktivere widgeten, skal du se dine telefonindstillinger. Forresten er den mest almindelige årsag til at nægte vejrudsigt på HTC, at det hurtigt dræner batteriet på en smartphone. Så åbn menuen "Indstillinger". I sektionen med en liste over alle tilsluttede widgets skal du vælge den, du vil deaktivere. Glem ikke at annullere baggrundsopdateringen. Når du har gennemført de nødvendige handlinger, vises vejret ikke længere på telefonens display.

Trin 2

Bemærk, at "Weather" -tjenesten også leveres af nogle mobiloperatører. Dens forbindelse og afbrydelse er tilgængelig på enhver telefon, inklusive HTC. Hvis du er MTS-abonnent, skal du ringe til 0890 for at annullere tjenesten. En anden måde at slå vejrudsigten fra er at sende en USSD-kommando * 111 * 4751 # eller en SMS-besked til 4147. Indtast nummeret 2 i teksten.

Trin 3

For at deaktivere tjenesten i Beeline skal du bruge kontrolsystemet uslugi.beeline.ru. Log ind der, og du kan ikke kun administrere alle de tjenester, der er knyttet til dit nummer, men også bestille en faktura, der beskriver, ændre takstplanen. For at gøre dette skal du få en adgangskode fra operatøren ved at sende en USSD-anmodning * 110 * 9 #. I feltet Login skal du indtaste telefonnummeret i ti-cifret format.

Trin 4

De abonnenter, der bruger MegaFon-kommunikationstjenester, kan deaktivere Weather-tjenesten ved at sende en SMS til det korte nummer 5151. Teksten skal indeholde sætningen stop pp eller stop pp (i dette tilfælde betyder det ikke noget, om du skriver det på latin eller kyrillisk) … Forresten er en tjeneste kaldet "Mobile Abonnement" også tilgængelig for dig. Det er placeret på webstedet podpiski.megafon.ru.

Anbefalede: