Sådan Slukkes Vejret På Megafon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Vejret På Megafon
Sådan Slukkes Vejret På Megafon

Video: Sådan Slukkes Vejret På Megafon

Video: Sådan Slukkes Vejret På Megafon
Video: МегаФон – «Привет» 2024, Kan
Anonim

En tjeneste kaldet "Vejrudsigt i din by" sender abonnenter sms-beskeder, som indeholder information om vejret ikke kun for den aktuelle dag, men også for den næste dag. For et abonnement trækker operatøren dagligt 50 kopecks fra klientens konto.

Sådan slukkes vejret på Megafon
Sådan slukkes vejret på Megafon

Instruktioner

Trin 1

For at aktivere eller deaktivere Weather-tjenesten skal en MegaFon-abonnent sende en SMS med en speciel kommando til det korte nummer 5151. For at aktivere et abonnement på tjenesten skal du indtaste kommandoen "PP" og ringe kommandoen "stop" for at annullere den. PP ". Derudover kan du deaktivere denne tjeneste ved at bruge USSD-anmodningen * 111 * 11 #.

Trin 2

Teleoperatøren "MegaFon" tilbyder kunderne systemet "Mobilabonnementer", som du kan administrere tjenester (slette gamle eller aktivere nye) online. For at gøre dette skal du åbne linket https://podpiski.megafon.ru. I vinduet, der åbnes, skal du indtaste dit mobiltelefonnummer (det er han, der er dit login i systemet). Så snart din region automatisk bestemmes, går du direkte til ledelsen.

Trin 3

Alle MegaFon-brugere har adgang til et andet selvbetjeningssystem, Service Guide. Det vil hjælpe med at afbryde og oprette forbindelse til tjenester igen ved at trykke på en knap, abonnenten behøver ikke at kigge efter tjenesteaktiveringskoden på operatørens officielle hjemmeside. Derudover giver denne service dig mulighed for at modtage oplysninger om kontosaldoen, omkostningerne ved de leverede tjenester samt ændre den aktuelle takstplan til en ny. For at komme ind i serviceguiden skal du gå til webstedet https://sg.megafon.ru. Forresten skal du forudindstille adgangskoden ved at ringe til virksomhedens abonnenttjeneste.

Anbefalede: