Sådan åbnes Systemmapper På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Systemmapper På Din Telefon
Sådan åbnes Systemmapper På Din Telefon

Video: Sådan åbnes Systemmapper På Din Telefon

Video: Sådan åbnes Systemmapper På Din Telefon
Video: Поставь вампира НА ПАУЗУ! Пауза челлендж 24 часа! 2024, Kan
Anonim

Meget ofte, når du bruger en mobiltelefon, bliver det nødvendigt at se systemmapperne. Oplysningerne i dem er nødvendige, når de konfigureres efter formatering af telefonens brugerområde, som opstår, når softwareændringen ændres, installationen af et nyt program osv.

Sådan åbnes systemmapper på din telefon
Sådan åbnes systemmapper på din telefon

Instruktioner

Trin 1

Nogle af telefonens indstillinger er gemt i dens firmware og har mulighed for at gendannes. Men hver enhed har unikke indstillinger, der kun er specifikke for denne telefon, for eksempel SUNAVI GPS-certifikatfiler. FAT-tabellen bruges til at gemme oplysninger om placeringen af filer i telefonen. Oprindeligt blev sådanne tabeller opfundet til lagring af oplysninger om mapper og filer på harddiske på pc'er. Hver pc har to sådanne tabeller, så hvis information går tabt i en af dem, kan den anden gendanne pc-data.

Trin 2

Næsten alle telefonindstillinger er gemt på det skjulte systemdrev. Før du formaterer eller blinker din telefon, skal du lave en kopi af disse indstillinger. For at få adgang til telefonens systemmapper har du brug for en personlig computer, Maui META Tool-programmet og et firmwarekabel.

Trin 3

Installer programmet på din computer. Tilslut firmwarekablet til det, installer driverne til det. Konfigurer programmet til porten på firmwarekablet, klik på knappen "Genopret forbindelse".

Trin 4

Sluk for din telefon. Tilslut det til firmwarekablet, tryk på tænd / sluk-knappen. Programmet begynder at udveksle data med telefonen. En liste vises på computerskærmen, vælg FAT Editor-indstillingen fra listen, hvor højre side som standard er konfigureret til at arbejde med C-drevet fra telefonen, og venstre side er ansvarlig for handlinger med computerfiler. Filer på C-drevet er tilgængelige i telefonens File Management-menu, og når telefonen er tilsluttet en computer ved hjælp af Mass Storage-tilstand.

Trin 5

For at komme til det skjulte systemdrev i feltet "Aktuel FAT-sti" skal du indtaste stien til dets rodmappe, i dette tilfælde - D. Tryk på knappen "Hent katalogliste" og få en liste over mapper på dette systemdrev. Vælg @Java-biblioteket, og klik på "Get Directory List" igen for at få en liste over filerne i det pågældende bibliotek. Dette giver dig adgang til systemmapperne.

Trin 6

Nogle gange, når du åbner biblioteklisten, vises der en meddelelse om, at der ikke er nogen filer i denne mappe. Når du har gennemført alle handlinger til at skrive filer eller læse dem, skal du trykke på knappen "Afbryd" for at frakoble telefonen korrekt.

Anbefalede: