Sådan åbnes Tekstfiler På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Tekstfiler På Din Telefon
Sådan åbnes Tekstfiler På Din Telefon

Video: Sådan åbnes Tekstfiler På Din Telefon

Video: Sådan åbnes Tekstfiler På Din Telefon
Video: Sådan slår du lokalitetsvisning til på din telefon 2024, Kan
Anonim

Mobiltelefoner bruges ofte til at læse bøger og forskellige tekstdokumenter. Desværre har ikke alle sådanne enheder funktionen til at starte tekstfiler uden at bruge yderligere hjælpeprogrammer.

Sådan åbnes tekstfiler på din telefon
Sådan åbnes tekstfiler på din telefon

Nødvendig

  • - ReadManiac;
  • - TequilaCat.

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du bare prøve at kopiere et txt-dokument til telefonens hukommelse eller til et flashdrev på din mobile enhed. For at gøre dette skal du slutte din telefon til din computer ved hjælp af et USB-kabel.

Trin 2

Når du har downloadet de nødvendige filer, skal du frakoble ledningen fra telefonen og gå til indholdet af hukommelsen. Prøv at åbne et tekstdokument. Nogle budgetmodeller af mobiltelefoner accepterer ikke txt-filer. kan ikke læse sådanne dokumenter.

Trin 3

Hvis du støder på en sådan situation, skal du oprette et rar- eller zip-arkiv. Pak et tekstdokument ind i det, og flyt filen til telefonens hukommelse. Brug programmet ReadManiac til at køre txt-dokumentet i deres arkiv. Find det givne program i jar-format. Kopier det til telefonens hukommelse.

Trin 4

Start ReadManiac-programmet, og gå til menuen Filer. Vælg det ønskede txt-dokument. Klik på knappen "Ja" flere gange for at give adgang til den angivne fil.

Trin 5

Der er også programmer, der konverterer txt-formatet til jar. De er meget praktiske, da du ikke behøver at have et ekstra hjælpeprogram på din telefon. Installer TequilaCat-programmet. Kør det, og klik på knappen "Gennemse" i feltet "Bøger".

Trin 6

Vælg de krævede txt-dokumenter. Tilpas indstillingerne til visning af tekst på telefonskærmen. For at gøre dette skal du vælge en farve, en skrifttype og angive linjeafstanden. Indtast navnet på den fremtidige jar-fil.

Trin 7

Klik på knappen "Opret bog", og vent på, at den igangværende proces er afsluttet. Kopier nu bare de modtagne filer i jar-format til telefonens hukommelse eller til et USB-flashdrev. Flyt disse filer til mappen Applications eller Games på din mobile enhed.

Trin 8

Kør den krævede jar-fil for at få vist oplysningerne. Den største fordel ved dette program er, at du kan åbne de nødvendige dokumenter på næsten enhver mobiltelefon.

Anbefalede: