Sådan Placeres ICQ På En IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres ICQ På En IPhone
Sådan Placeres ICQ På En IPhone

Video: Sådan Placeres ICQ På En IPhone

Video: Sådan Placeres ICQ På En IPhone
Video: Поддержка мыши здесь! 13 фактов об iOS 13, которых вы не знали 2024, April
Anonim

Smuk, praktisk, teknisk perfekt - alt dette er iPhone, Apple-telefonen, som mange mennesker ønsker og elsker. IPhone er i stand til at underholde sin ejer ikke kun med musik eller film, men også med internetindhold. Du kan også installere en ICQ-messenger på din telefon.

Sådan placeres ICQ på en iPhone
Sådan placeres ICQ på en iPhone

Nødvendig

  • - en computer med internetadgang
  • - iTunes-programmet installeret på computeren
  • - Installationsapplikation installeret på telefonen.

Instruktioner

Trin 1

Kør installationsprogrammet installeret på iPhone. Find kildemærket. Åbn fanen, og klik på Rediger - denne knap kan ses i øverste højre hjørne. Klik derefter på Tilføj element. Dette er nødvendigt for at tilføje en ny kilde til installationsprogrammet. Udfyld det tomme ved at indtaste adressen: https://www.stariy.com/app. Klik på Opdater for at kontrollere rigtigheden af det tilføjede link. Kildelisten skal opdateres.

Trin 2

Find og installer BSD Subsystem. Vent et stykke tid på, at pakken er færdig med installationen. Dette vil være let at bestemme, da filhåndteringen straks efter en vellykket afslutning automatisk flyttes til rodinstallationsmappen. Nu skal du genstarte din telefon.

Trin 3

Kør installationsprogrammet igen. I Stariy.com-mappen skal du finde og starte installationen af Apollo IM-filen (rus) - en russisk-sproget klient til ICQ messenger. Efter installation af applikationen, og når ikonet vises på hovedskærmen, skal du aktivere programmet med et enkelt klik og vælge Tilføj. Marker ICQ i den menu, der åbnes.

Trin 4

I registreringsmenuen, der vises, skal du indtaste dine legitimationsoplysninger, hvis ICQ-programmet allerede er installeret på en stationær computer, tablet eller en hvilken som helst anden enhed. Hvis ICQ-programmet installeres for første gang, skal du gennemgå hele registreringsproceduren og få et universelt nummer. Vær opmærksom på, at når du indtaster legitimationsoplysningerne for en eksisterende konto i feltet "login", skal du ikke indtaste et kaldenavn, men et ICQ-nummer bestående af ni cifre.

Trin 5

Kontroller, om det installerede program fungerer. For at gøre dette skal du starte det og følge netværksmeddelelserne. Det er muligt, at en advarsel fra programmet om manglen på en internetforbindelse vises. Hvis denne fejl fortsætter, skal du installere IM Chat 1.1.3 Fix patch.

Anbefalede: