Sådan Placeres En Sang På Et IPhone-opkald

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres En Sang På Et IPhone-opkald
Sådan Placeres En Sang På Et IPhone-opkald

Video: Sådan Placeres En Sang På Et IPhone-opkald

Video: Sådan Placeres En Sang På Et IPhone-opkald
Video: МОНСТР БЕДНОЙ vs МОНСТР БОГАТОЙ ПОД КРОВАТЬЮ! БЕНДИ Против МИСТЕРА ХОПП в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Ejere af Apple-telefoner står ofte over for dem, der ikke kan sætte sangen på iPhone-ringen. Dette skyldes, at du har brug for et specielt m4r-format for at installere din yndlingsmelodi.

hvordan man sætter en sang på et opkald iPhone
hvordan man sætter en sang på et opkald iPhone

Instruktioner

Trin 1

Vælg den sang, du vil ringe til din iPhone. Slut din telefon til din computer via USB-ledning, eller opret en wi-fi-forbindelse.

Trin 2

Åbn iTunes iPhone-appen, og tilføj den ønskede fil til dit bibliotek. Lyt til sangen, og vælg en sektion på 30 sekunder (dette er den maksimale ringetonelængde).

Trin 3

Højreklik på det spor, du vil indstille som ringetone. I menuen, der åbnes, skal du vælge linjen "samleopdatering" og derefter "indstillinger". Start- og stoptidsknapperne vises i den viste fane. Angiv i dem de sekunder, hvor uddraget af sangen, der installeres senere på iPhone-opkaldet, begynder og slutter. Efter at have klikket på knappen "ok" gemmes indstillingerne, og dialogboksen lukkes.

Trin 4

Højreklik på den valgte sang igen, og vælg "Opret aac-version". En kopi af den vises under sporet, men den har den krævede længde ikke mere end 30 sekunder. Træk den resulterende fil til skrivebordet ved hjælp af musen.

Trin 5

Højreklik på sangen på skrivebordet, og vælg afsnittet "omdøb". Skriv et hvilket som helst navn, eller hold det forrige ved at ændre filformatet fra m4a til m4c (i navnet efter prikken).

Trin 6

Dobbeltklik på ringetonen åbnes i programmet i iTunes, og du kan se den i mappen "lyde". For at kunne placere en sang på et iPhone-opkald skal du synkronisere din telefon med din computer. Derefter kan du finde det ønskede spor på din enhed.

Trin 7

Afbryd din iPhone. Gå til indstillinger, og vælg sektionen "lyde". I ringetonefeltet skal du markere afkrydsningsfeltet ud for den ønskede melodi og afslutte menuen. Således vil du være i stand til at sætte sangen på iPhone-opkaldet.

Anbefalede: