Sådan Repareres En Samsung-telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres En Samsung-telefon
Sådan Repareres En Samsung-telefon

Video: Sådan Repareres En Samsung-telefon

Video: Sådan Repareres En Samsung-telefon
Video: Как снять заднюю стеклянную крышку Samsung Galaxy S7 2024, Kan
Anonim

Reparation af en Samsung-mobiltelefon er ofte billigere end at købe en ny. Nogle gange er alt, hvad der kræves, et erstatningsbatteri, tastatur eller LCD-skærm. Du kan købe disse varer til en lav pris i onlinebutikken.

Sådan repareres en Samsung-telefon
Sådan repareres en Samsung-telefon

Instruktioner

Trin 1

Sluk din Samsung-mobiltelefon ved at trykke på tænd / sluk-knappen, og vent, indtil skærmen slukkes helt. Hvis din maskine ikke fungerer korrekt, skal du prøve at udskifte batteriet først for at se, om det forårsager problemet. Find batteridækslet på bagsiden af telefonen, og fjern det. Fjern det gamle batteri, og udskift det med et nyt.

Trin 2

Prøv at installere et nyt SIM-kort i din telefon. Rummet til det er placeret i form af et lille slot på siden af telefonen eller i ryggen sammen med batteriet. Fjern det gamle SIM-kort, og læg det til side. Udskift den med en ny, og placer metaldelen ned i åbningen. Udskiftning af SIM-kortet kan løse mange af de problemer, der er forbundet med telefonens softwarefyldning.

Trin 3

Udskift tastaturet og LCD-skærmen på din mobiltelefon. Anbring det med forsiden ned, fjern batteridækslet, og læg det til side. Fjern batteriet og SIM-kortet fra mobiltelefonen. Fjern alle skruer bag på Samsung-enheden. Dette kræver en lille skruetrækker.

Trin 4

Brug et fladt plastkort til at fjerne bagdækslet. Brug fingrene til at frakoble kablet forsigtigt til telefonens LCD-skærm. Tag også tastaturet omhyggeligt af.

Trin 5

Fjern din telefons LCD-skærm, og udskift den med en ny. Tag det gamle tastatur ud og udskift det også med et nyt. Tilslut nye dele til telefonkortet. Tag fat i bagdækslet med fingrene, og tryk det fast, indtil du hører et klik, hvilket indikerer, at det er på plads. Kør hånden over alle overflader for at sikre, at alt er installeret, som det skal.

Trin 6

Brug en skruetrækker til at stramme skruerne bag på telefonen. Sæt batteriet og SIM-kortet på plads igen, og sæt batteridækslet på igen. Tænd din mobiltelefon, og test den til at fungere.

Anbefalede: