Sådan Fjernes Et Spil Fra Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Spil Fra Din Telefon
Sådan Fjernes Et Spil Fra Din Telefon

Video: Sådan Fjernes Et Spil Fra Din Telefon

Video: Sådan Fjernes Et Spil Fra Din Telefon
Video: How to Erase / DELETE / Remove game App Data for iPhone iOS 13 2024, Kan
Anonim

Efter en bestemt periode med brug af mobiltelefon kommer der et øjeblik, hvor hukommelsen bliver fuld. Mange brugere har brug for personlige data (såsom fotos) meget mere end spil. For at give plads til dem skal du slette spil.

Sådan fjerner du et spil fra din telefon
Sådan fjerner du et spil fra din telefon

Instruktioner

Trin 1

Før du afinstallerer spil, skal du sørge for at du ikke rigtig har brug for dem længere. Hvis du planlægger at installere dem igen i fremtiden, skal du finde en måde at sikkerhedskopiere dem på din computer eller finde ud af, hvor du kan downloade dem igen, hvis det er nødvendigt.

Trin 2

Hvis telefonen er baseret på en simpel platform, f.eks. Gemmes Nokia Series 60 og spil som JAR-filer på et hukommelseskort, skal du slette dem ved midlertidigt at flytte kortet til en kortlæser og derefter slette dem med enhver filhåndtering på din computer. Inden du sletter, hvis det ønskes, skal du sikkerhedskopiere filerne på din computers harddisk. Hvis der er en filhåndtering i telefonen, kan du forlade kortet uden at omarrangere, men slette filerne ved hjælp af telefonens muligheder.

Trin 3

Hvis en telefon med en simpel platform har spil gemt i den indbyggede hukommelse, og den indbyggede filhåndtering har adgang til spilmappen, skal du bruge den til at slette de tilsvarende filer.

Trin 4

Hvis spil er gemt i telefonens hukommelse, og der ikke er adgang til mappen med dem gennem den indbyggede filhåndtering, skal du vælge den undermenu, hvor spilene er gemt, i telefonmenuen, flytte markøren til navnet på det spil, du har ønsker at slette, tryk derefter på den venstre softtast, og vælg derefter "Slet" i den viste menu.

Trin 5

Nogle telefoner har mulighed for at oprette forbindelse direkte til en computer uden at bruge en kortlæser. På samme tid defineres nogle af dem som flytbare diske, mens andre kræver specialsoftware til at arbejde med filer. Hvis du kan, skal du bruge denne metode. Bemærk, at det ikke altid er muligt at bruge det på Linux.

Trin 6

I telefoner baseret på Symbian-platformen er den eneste måde at fjerne spil korrekt fra både den indbyggede hukommelse og kortet ved at bruge den såkaldte applikationsadministrator. Det er i en undermenu kaldet Tools. Efter lanceringen skal du vente (nogle gange flere minutter), mens listen over applikationer er dannet. Flyt markøren til den, du vil slette, og tryk derefter på "C" -tasten. Bekræft anmodningen om at afinstallere applikationen, og den afinstalleres (dette kan tage et par minutter mere). Afslut derefter Application Manager. Forsøg aldrig at afinstallere spil og applikationer fra en sådan telefon på nogen anden måde.

Anbefalede: