Sådan Installeres Navigator På HTC

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Navigator På HTC
Sådan Installeres Navigator På HTC

Video: Sådan Installeres Navigator På HTC

Video: Sådan Installeres Navigator På HTC
Video: Обзор корпуса HTC One UAG (Urban Armor Gear) 2024, Kan
Anonim

Mobiltelefoner i dag er ophørt med at være et simpelt kommunikationsmiddel og udfører et stort antal ekstra funktioner: et kamera, et videokamera, en notesbog, et vækkeur og mange andre. HTC tillader ejere af deres smartphones også at installere navigation i lommen: når som helst kan du se, hvor du er, eller oprette en rute til det punkt, du har brug for på kortet. Der er tre måder at gøre dette på.

Sådan installeres navigator på HTC
Sådan installeres navigator på HTC

Nødvendig

  • - HTC smartphone (med installeret Android OS eller Windows Phone);
  • - en computer med internetadgang eller adgang til et Wi-Fi-netværk
  • - en aktiveringsnøgle til programmet (den skal købes i onlinebutikken på det officielle Navitel-websted).

Instruktioner

Trin 1

For at installere ved hjælp af APK-filen skal du åbne Navitel's officielle hjemmeside og gå til sektionen "Download" ved at klikke på det tilsvarende ikon øverst på siden. Find den version, der passer dig, på listen over APK-filer, der er tilgængelige til download, eller download den fulde version med support til alle skærmopløsninger. Kopier filen til hukommelsen på din smartphone og start den ved hjælp af Explorer eller en hvilken som helst anden filhåndtering. Efter installationen skal du registrere programmet, for det skal du købe en aktiveringsnøgle i onlinebutikken på det officielle Navitel-websted.

Trin 2

For at installere programmet med en EXE-fil skal du gå til Navitel's officielle hjemmeside og klikke på ikonet "Download" øverst på siden. Find filen med EXE-udvidelsen på den liste, der åbnes. Download det, tilslut din smartphone til din computer, og vent på, at synkroniseringen er afsluttet. Kør den downloadede fil, og følg instruktionerne på skærmen. Registrer programmet ved hjælp af aktiveringsnøglen købt fra onlinebutikken på det officielle Navitel-websted.

Trin 3

Når du installerer Navitel Navigator via Android Market, skal du slutte din smartphone til Internettet ved hjælp af en Wi-Fi-forbindelse. Start Android Market-applikationen, klik på "Søg" og indtast "Navitel" i forespørgselslinjen. På listen, der vises, skal du vælge "Navitel Navigator", læse beskrivelsen af programmet og klikke på ikonet "Install". Bekræft din beslutning ved at klikke på knappen "OK". Programmet downloader automatisk og installerer applikationen. Du skal bare registrere det ved at købe en aktiveringsnøgle i onlinebutikken på det officielle Navitel-websted.

Anbefalede: