Sådan Installeres Kort På Garmin Navigator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Kort På Garmin Navigator
Sådan Installeres Kort På Garmin Navigator

Video: Sådan Installeres Kort På Garmin Navigator

Video: Sådan Installeres Kort På Garmin Navigator
Video: КАК ЗАГРУЗИТЬ КАРТЫ В НАВИГАТОР GARMIN ПРАВИЛЬНО 2024, Marts
Anonim

Som regel har Garmin-navigatorer et forudinstalleret sæt kort i deres sæt. Dette sæt kan dog ikke passe absolut til alle brugere. I denne henseende opstår opgaven med at installere yderligere Garmin-kort.

Sådan installeres kort på Garmin navigator
Sådan installeres kort på Garmin navigator

Instruktioner

Trin 1

Beslut hvilke kort du vil installere på navigatoren - licenseret eller gratis distribution. I det første tilfælde skal du betale udviklerne, i det andet kan du frit downloade det fra Internettet.

Trin 2

Installation af officielle Garmin-kort udføres ved hjælp af MapChecker-softwaren. Denne applikation søger automatisk efter nye versioner af kort, hvorefter den giver instruktioner om, hvordan man downloader dem. For at dette program skal fungere, skal du slutte navigatoren til en computer med internetadgang.

Trin 3

Installation af uofficielle kort tager lidt længere tid. Tilslut din navigationsenhed til din computer. Download MapSource-software til din computer. For at downloade det skal du åbne garmin.com i din webbrowser og derefter gå til Support -> Software -> Kortlægningsprogrammer. Find MapSource-linket på listen, og klik på det. Downloaden starter.

Trin 4

Pak indholdet af det downloadede arkiv ud. Kør først msmain.msi-filen og derefter setup.exe-filen. Vent på, at programmet er installeret.

Trin 5

Download kortene til din Garmin-navigator, som du vil installere. Pak dem ud i en separat mappe. For hvert af de downloadede kort skal du køre Install. Dette er nødvendigt for at oplysningerne om kortene skal registreres i systemregistret.

Trin 6

Start derefter MapSource-applikationen. Klik på menupunktet Hjælpeprogrammer -> Administrer kortprodukter. Dette afsnit giver dig mulighed for at finde alle Garmin-kort installeret på dit system.

Trin 7

I øverste venstre del af programvinduet er der en rulleliste med installerede kort. Brug den til at vælge den, du vil installere.

Trin 8

Klik på det femkantede ikon på værktøjslinjen. Klik derefter på kortet i højre side af programvinduet. Når du har klikket på det, vises dets navn i listen til venstre i vinduet. Udfør denne handling med alle kort, som du vil installere på navigatoren.

Trin 9

Klik på ikonet for pil ned på værktøjslinjen. Alle kort, der er valgt til installation, kombineres i en.img-fil og sendes til navigatoren. Installationen afsluttet.

Anbefalede: