Sådan Tilsluttes Et Kabel Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Kabel Til Et Tv
Sådan Tilsluttes Et Kabel Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Kabel Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Kabel Til Et Tv
Video: Подводный железнодорожно-автомобильный туннель между Данией и Германией: объяснение связи Фемарн 2024, Kan
Anonim

Erfaringen viser, at det undertiden ikke er nok at købe fjernsynet for at se tv i ethvert rum i en lejlighed. Du har muligvis brug for et ekstra kabel til tv'et, som du nemt kan tilslutte selv. For at gøre dette er det ikke nødvendigt at have et stort lager af teknisk viden bag ryggen, da du kan klare forbindelsen ved at følge enkle instruktioner.

Sådan tilsluttes et kabel til et tv
Sådan tilsluttes et kabel til et tv

Nødvendig

Tv-kabel med den krævede længde, fastgørelsesværktøj, plastplade (hvis du har brug for at skjule kablet)

Instruktioner

Trin 1

Beslut hvilken metode du vil bruge til at tilslutte kablet, hvor mange stik du har brug for, og hvordan du vil skjule den overskydende længde.

Trin 2

Tag et kabel med et stik tilsluttet, kontroller kvaliteten af det transmitterede signal, udfør den såkaldte forbindelsesdiagnostik. Når alt er gjort, skal du forlænge kablet til den krævede afstand.

Trin 3

Fastgør kablet med kabelbånd, der fås hos din specialforhandler. Til kablet er det værd at vælge de fastgørelseselementer, der passer til rummets farve. Før forbindelseskablet langs tæppet eller bag store møbler. Anbring ikke møbler på kablet, og lad dem blive fundet på et sted, hvor det udsættes for konstant fugt, f.eks. Nær blomster.

Trin 4

Skjul kablet i fodpanelet, når forbindelsen er lukket. Fastgør fodpanelet langs væggen, og brug derefter en speciel hæftemaskine til at fastgøre kablet til fodpanelet ved hjælp af en af dets dele (internt). Luk det derefter med den anden del. En sådan sokkel kan vælges i overensstemmelse med farven på gulvet eller væggen, den vil tjene i lang tid. Derudover kan et langt kabel være skjult i det.

Anbefalede: