Sådan Formateres Et Flashkort På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Formateres Et Flashkort På Din Telefon
Sådan Formateres Et Flashkort På Din Telefon

Video: Sådan Formateres Et Flashkort På Din Telefon

Video: Sådan Formateres Et Flashkort På Din Telefon
Video: Lav din telefon om til en kortterminal med Tap On Phone | Prøv det nu! | 30" 2024, Kan
Anonim

Komplet fjernelse af information fra forskellige drev opnås ved at formatere dem. Når du arbejder med et flashkort på en mobiltelefon, er der flere muligheder for at udføre denne proces.

Sådan formateres et flashkort på din telefon
Sådan formateres et flashkort på din telefon

Nødvendig

  • - USB Foramt Storage;
  • - kortlæser.

Instruktioner

Trin 1

Forsøg først at formatere drevet ved hjælp af funktionerne på din mobiltelefon. Tænd for enheden, og åbn indstillingsmenuen. Gå til afsnittet "flash-kort" eller "hukommelse".

Trin 2

Find feltet Formatering eller rydning. Start denne procedure. Vent på meddelelsen om vellykket rengøring af flashkortet.

Trin 3

Hvis din mobiltelefon ikke understøtter den beskrevne funktion, skal du bruge en personlig computer til at formatere drevet. Tilslut flash-kortet til din computer. Brug en kortlæser til dette.

Trin 4

Det er værd at bemærke, at nogle bærbare computere har en indbygget kortlæser. Brug den til at tilslutte en USB-nøgle. Vent til det nye drev registreres af operativsystemet.

Trin 5

Åbn menuen Denne computer. Klik på flashkortikonet med højre museknap, og vælg "Format". Indstil mulighederne for at slette drevet. Vælg et filsystem. Fjern markeringen af indstillingen "Ryd indholdsfortegnelse" ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet med samme navn.

Trin 6

Klik på knappen Kom godt i gang. Bekræft starten på formateringen af flashkortet. Tilslut drevet til din telefon, og sørg for, at det fungerer.

Trin 7

Visse drev kan være adgangskodebeskyttet. Som regel installeres det af brugeren selv. Hvis du har glemt adgangskoden til dit flashkort, skal du installere USB Format Storage-programmet.

Trin 8

Tilslut USB-flashdrevet til din computer, og kør det angivne program. I feltet Enhed skal du vælge det ønskede drev. Deaktiver indstillingen Hurtigt format.

Trin 9

Vælg filsystemet ved at angive den ønskede kategori i kolonnen Filsystem. Klik på Start-knappen. Tryk nu på Yeas for at bekræfte fuldstændig rengøring af USB-nøglen.

Trin 10

Hvis der vises en meddelelse om, at disken er skrivebeskyttet, når du prøver at rydde drevet, skal du fjerne USB-flashdrevet fra kortlæseren. Flyt skyderen på siden af kortet til positionen Åbn eller Lås op. Gentag algoritmen til formatering af flashdrevet.

Anbefalede: