Sådan Formateres Et USB-flashdrev På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Formateres Et USB-flashdrev På Din Telefon
Sådan Formateres Et USB-flashdrev På Din Telefon

Video: Sådan Formateres Et USB-flashdrev På Din Telefon

Video: Sådan Formateres Et USB-flashdrev På Din Telefon
Video: Galaxy S10 / S10 +: как перенести / сделать резервную копию фотографий на флэш-накопитель USB 2024, Kan
Anonim

I dag er det meget vanskeligt at forestille sig nogen person uden mobiltelefon. De fleste moderne telefonproducenter tilbyder et lille kort - et flashdrev - i sættet. Når vira kommer på USB-flashdrevet, skal det formateres.

Sådan formateres et USB-flashdrev på din telefon
Sådan formateres et USB-flashdrev på din telefon

Er det nødvendigt

  • - en computer
  • - kortlæser
  • - computerforbindelseskabel

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder at gøre dette på. Den nemmeste måde er at formatere et USB-flashdrev i din telefon via grænsefladen til din telefons operativsystem (program). De fleste telefoner har en separat menu til et flashkort og et "Format kort" -menupunkt. I nogle telefonmodeller skal du finde sektionen "Hukommelse", og i indstillingerne i dette afsnit kan du finde det eftertragtede "Format" -element.

Trin 2

Undertiden fungerer formatering på denne måde ikke, og så kommer en computer til vores hjælp. Du skal tilslutte din telefon til din computer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Når du tilslutter (parrer) enheder, vises flashkortet på vores telefon på computeren som en separat disk. I udforskeren skal du klikke på den med højre museknap og vælge "Formatering". Du kan også slette alle data fra et flashdrev uden formatering, forudsat at alle skjulte filer på det vises.

Trin 3

Du kan bruge en anden metode - formatering med en kortlæser. Ideen er enkel: du skal fjerne flashdrevet fra telefonen og indsætte det i kortlæseren (afhængigt af formatet på flashdrevet) eller bruge adapteren, der ofte følger med flashkortet i sættet. På mange bærbare computere er kortlæseren allerede indbygget i sagen, mens du til computeren skal købe en.

Anbefalede: