Sådan Lånes Penge På En Telefon I Megafon-netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lånes Penge På En Telefon I Megafon-netværket
Sådan Lånes Penge På En Telefon I Megafon-netværket

Video: Sådan Lånes Penge På En Telefon I Megafon-netværket

Video: Sådan Lånes Penge På En Telefon I Megafon-netværket
Video: 3 Best Ways to Use Crypto Loans 2024, Kan
Anonim

Hvor ofte tømmer lange samtaler eller samtaler med venner din mobilregning stille? Hvad hvis du ikke har nok penge på din konto til at foretage et opkald? Megafon-abonnenter hjælper med at løse dette problem, forskelligt i form, men stort set de samme tjenester.

Sådan lånes penge på en telefon i Megafon-netværket
Sådan lånes penge på en telefon i Megafon-netværket

Instruktioner

Trin 1

Service "Credit of Trust". Giver dig mulighed for at bruge et lån, selv med en negativ saldo. For at forbinde tjenesten gratis skal du kontakte et af Megafon-firmaets kontorer med et pas. Lånebeløbet afhænger i dette tilfælde af, hvor meget du bruger i gennemsnit på telefonkommunikation, samt hvor længe du har brugt Megafon-netværkskommunikationstjenester. I fremtiden, hvis din gennemsnitlige saldo bliver lavere, kan lånebeløbet blive reduceret.

Trin 2

For en betalt forbindelse til Credit of Trust-tjenesten (uanset gennemsnitsbalancen og anvendelsesperioden for Megafon-tjenester) kan du uafhængigt vælge en af flere pakker (fra 300 til 1.700 rubler). For at gøre dette skal du ringe * 138 # på din telefon, trykke på opkaldsknappen og følge instruktionerne. For at deaktivere serviceopkald * 138 * 2 # opkald.

Trin 3

Ud over et lån fra Megafon kan du låne dine samtalers midler. Tjenesten "Ring på bekostning af en ven" hjælper dig med dette. Ring - 000 nummeret på den kaldte part. Dernæst bliver din samtalepartner bedt om at tage opkaldet for hans regning. Den opkaldte abonnent har ret til at nægte at betale for opkaldet. Så finder samtalen ikke sted. Bemærk, at tjenesten kun er tilgængelig for ejere af Moskva-numre og koster 3 rubler for en abonnent, der betaler for opkaldet.

Trin 4

Du kan også bede den anden person om at ringe tilbage til dig. Ring * 144 * nummeret på den abonnent, som anmodningen er rettet til #, og tryk på opkaldsknappen. Abonnenten modtager en sms med din anmodning og dit telefonnummer.

Trin 5

"Betal for mig" -tjenesten. Med sin hjælp kan du bede enhver af dine slægtninge eller venner om at lægge telefonen * 143 * nummeret på den abonnent, som anmodningen er rettet til # og trykke på opkaldet. Abonnenten modtager en besked, der angiver dit nummer og instruktioner til overførsel af penge. Og du vil modtage en besked som svar, at din anmodning er sendt.

Trin 6

Og husk - selv med en nul saldo inden for 90 dage efter blokeringen af din konto vil venner og familie være i stand til at ringe til dig og sende en SMS.

Anbefalede: