Sådan Lånes Penge På MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lånes Penge På MTS
Sådan Lånes Penge På MTS

Video: Sådan Lånes Penge På MTS

Video: Sådan Lånes Penge På MTS
Video: УКРАЛИ НОЖНИЦЫ ИЗМЕРЕНИЙ у ДЕМОНА! Кукла Чаки и Аннабель в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Mobiloperatøren MTS giver sine abonnenter to muligheder for udlån, i tilfælde af at kontoen pludselig løber tør for penge. Det er ret nemt at få et lån på MTS, og beløbet afhænger af mængden af månedlige udgifter til kommunikationstjenester.

Sådan lånes penge på MTS
Sådan lånes penge på MTS

Instruktioner

Trin 1

For at optage et lån til MTS skal du først og fremmest vælge muligheden for udlån fra denne operatør.

Trin 2

Den lovede betalingstjeneste leveres kun, hvis din saldo ikke er mere end 30 rubler. Du kan selv indstille lånebeløbet, og det afhænger af, hvor mange penge du bruger på mobiltjenester hver måned. Det vil sige, at hvis du supplerer din saldo på din telefon hver måned for op til 300 rubler, har du adgang til et lån på op til 200 rubler; hvis dine omkostninger er 300-500 rubler om måneden, er det lånebeløb, du har til rådighed, op til 400 rubler; hvis du bruger mere end 500 rubler om måneden på kommunikationstjenester, vil den lovede betaling være op til 800 rubler.

Trin 3

For at aktivere den lovede betalingstjeneste skal du bruge en af følgende metoder: - tag et lån via internetassistenten (i afsnittet "Betaling" er der et underafsnit "Lovet betaling"); - ring kommandoen på din telefon: * 111 * 32 # og opkaldsknappen; - ring til supporttelefonen MTS 1113.

Trin 4

Denne service er gratis og kræver ikke deaktivering. Lånetiden er 7 dage.

Trin 5

For at optage et lån til MTS ved hjælp af tjenesten “On Full Trust” skal du være abonnent på denne mobilkommunikation i mindst 3 måneder, lægge mindst 125 rubler på din konto i de sidste 3 måneder og på tidspunktet for tilslutning af tjenesten, skal saldoen på kontoen dit telefonnummer være positiv.

Trin 6

For at aktivere tjenesten "På fuld tillid" skal du sende en SMS-besked med teksten 2118 til nummer 111 fra din mobiltelefon. Først vil kreditgrænsen være 200 rubler, men i fremtiden kan den forhøjes.

Trin 7

Hvis du vil deaktivere tjenesten "I fuld tillid", skal du sende en SMS-besked fra din mobiltelefon med teksten 21180 til nummer 111.

Trin 8

Denne service er gratis, og efter aktivering er den permanent.

Anbefalede: