Sådan Deaktiveres Spam På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Spam På Din Telefon
Sådan Deaktiveres Spam På Din Telefon

Video: Sådan Deaktiveres Spam På Din Telefon

Video: Sådan Deaktiveres Spam På Din Telefon
Video: SMS BOMBER или Флуд по смс (Termux) 2024, Kan
Anonim

Siden aktivering af SIM-kortet kommer mange unødvendige meddelelser, der indeholder nyheder og reklamer, ofte til telefonen. Dette er den såkaldte spam. Og selvom denne service oftest er forbundet som standard, kan du slette den.

Sådan deaktiveres spam på din telefon
Sådan deaktiveres spam på din telefon

Nødvendig

Telefon med SIM-kort

Instruktioner

Trin 1

For MTS-abonnenter kan du deaktivere spam på din telefon ved hjælp af Internettet eller en besked. I det første tilfælde skal du gå til webstedet https://wap.mts-i.ru, vælge "Mine abonnementer" og deaktivere unødvendige abonnementer. I det andet skal du sende en gratis besked med teksten “3” til 4741. Hvis du kun vil deaktivere Horoscope-abonnementet, skal du bruge selvbetjeningstjenesten “Internet Assistant” på MTS officielle hjemmeside.

Trin 2

MTS-abonnenter har også en særlig tjeneste kaldet "Mine tjenester", som giver dig mulighed for at administrere deres abonnementer. Du kan få alle oplysninger om de tilsluttede tjenester og slå dem fra ved hjælp af en besked sendt til nummeret 8111.

Trin 3

Blokering af spam på Megafon-netværket er endnu nemmere. Send SMS med teksten "Liste" eller "Liste" til det nummer, hvorfra den næste annonce kom. Derefter slettes abonnementet. For at finde ud af de tilgængelige abonnementer skal du gå til SIM-kortet / MegaFonPro-menuen og vælge punktet "Abonnementer".

Trin 4

I Beeline-netværket kaldes spam-mail tjenesten "Chameleon". For at deaktivere det skal du indtaste telefonmenupunktet kaldet Beeline eller Beeinfo, vælge "Kameleon" og "Deaktiver".

Trin 5

Du kan slippe af med det på en anden måde. Ring * 110 * 20 # på din telefon, og tryk på opkaldsknappen. Derefter sendes en besked til dit nummer med teksten om deaktivering af "Chameleon" -tjenesten.

Trin 6

Ring til 0684-700-000, som er en anmodning om at deaktivere spam sendt til Beeline-nummeret. Derefter modtager du en besked, der bekræfter din anmodning og oplysninger om en ny forbindelse til tjenesten "Chameleon".

Trin 7

Du kan finde ud af om andre tilsluttede abonnementer i Beeline ved at ringe til kommandoen * 100 * 09 # og trykke på opkaldsknappen. Derefter modtager du en besked med alle abonnementerne og deres omkostninger. For at annullere dem skal du ringe til 0622 og derefter følge operatørens anvisninger.

Anbefalede: