Sådan Deaktiveres Sim-kortet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Sim-kortet
Sådan Deaktiveres Sim-kortet

Video: Sådan Deaktiveres Sim-kortet

Video: Sådan Deaktiveres Sim-kortet
Video: TDC Erhverv Selvbetjening | Udskift SIM Kort ENG 2024, Kan
Anonim

Hvis din mobiltelefon bliver stjålet eller mistet, er det vigtigt at blokere det SIM-kort, der er installeret i den så hurtigt som muligt. For at gøre dette skal du ringe til operatørens supporttjeneste. Det er især vigtigt at blokere, hvis SIM-kortet serveres på en efterbetalt takstplan.

Sådan deaktiveres sim-kortet
Sådan deaktiveres sim-kortet

Instruktioner

Trin 1

Uanset hvilken region SIM-kortet, der er installeret i en stjålet eller mistet enhed, blev købt, er det bedre at ringe til supporttjenesten fra en telefon, hvor kortet er bundet til operatørens lokale filial. Hvis den telefon, som du ringer til, er tilsluttet den samme operatør som den, hvor du vil blokere kortet, skal du ringe til et af følgende numre: MTS - 0890, Beeline - 0611, Megafon - 0500. I dit hjemland ringer du op til disse numre er gratis.

Trin 2

Hvis du ikke har en enhed tilsluttet den samme operatør ved hånden, skal du ringe til supporttjenesten fra enhver anden enhed. Hvis det kort, du vil blokere, er tilsluttet MTS, skal du ringe til 880250 0890 (opkald er gratis i hele Rusland), hvis du skal til Beeline, ring (495) 974-8888 (betalt som et opkald til en fasttelefon i Moskva), og hvis til "Megafon" - ved nummer 8 800 333 05 00 (opkald er gratis i hele Rusland).

Trin 3

Under roaming vil et betalt (og dyrt) opkald vise sig at være et opkald til et af disse numre, men du skal stadig foretage det. Hvis kidnapperne foretager opkald fra en stjålet telefon i et fremmed land, bliver omkostningerne endnu højere. Selv SIM-kort, der er tilsluttet i henhold til forudbetalte takster, serveres under roaming i henhold til en efterbetalt kreditordning. Ring derfor til operatørens supporttjeneste uden fejl. Brug koden +7 i stedet for 8 for at ringe til Rusland fra udlandet.

Trin 4

Efter opkald skal du følge vejledningen fra stemmeinformanten for at gå ind i forbindelsesmåde med konsulenten. Hvis du foretager et opkald fra en telefon, der ikke understøtter toneropkald, skal du bare vente på et opkald til helpdesk. Når dette sker, dikter du nummeret på SIM-kortet i den stjålne telefon, efternavn, fornavn og patronymic for den person, som det er registreret, samt pasoplysningerne for denne person.

Trin 5

Når konsulenten siger, at kortet er blokeret, kan alle yderligere handlinger udføres langsomt (hvis du er på en udlandsrejse og derefter vender tilbage fra det). Besøg først mobiloperatørens kontor (ikke nødvendigvis hovedkontoret - nogen vil gøre). Vis dit pas der, og bed om at gendanne dit SIM-kort. Det vil være forbundet til det samme nummer, saldoen gemmes på det, men de kontakter og SMS-beskeder, der findes på det, går tabt. Gå derefter til politistationen. Angiv datoen, hvor telefonen blev stjålet, dens model, farve, udseendefunktioner, du kender (placeringen af ridser, klistermærker), nummeret på det sidst installerede SIM-kort og, hvis det er muligt, IMEI-nummeret. Bemærk, at politiet kun leder efter telefoner, hvis de bliver kidnappet og ikke mistet. Selve søgningen begynder ikke på tidspunktet for ansøgningen, men på tidspunktet for indledningen af en straffesag om tyveri.

Anbefalede: