Sådan Tilsluttes En Starter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Starter
Sådan Tilsluttes En Starter

Video: Sådan Tilsluttes En Starter

Video: Sådan Tilsluttes En Starter
Video: Как подключить мотор от стиральной машины. (Две скорости) 2024, Kan
Anonim

En magnetisk starter er en enhed designet til fjernstyring af forskellige effektbelastninger, for eksempel elektriske motorer, elektriske varmeenheder, kraftige lamper.

Sådan tilsluttes en starter
Sådan tilsluttes en starter

Instruktioner

Trin 1

Brug følgende diagram til at tilslutte en irreversibel magnetstarter. Figur a og b viser skematisk og ledningsdiagrammer til tilslutning af starteren. Denne enhed er designet til at styre en asynkron elektrisk motor. Apparatets grænser er skitseret med en stiplet linje

Sådan tilsluttes en starter
Sådan tilsluttes en starter

Trin 2

Tænd for magnetstarteren i henhold til diagrammet, for at tilslutte KM-kontaktoren og de tre hovedkontakter. Tilslut derefter hovedkredsløbene, hvor motorstrømmen strømmer. I diagrammet er de angivet med fede linjer. Spoletilførselskredsløbene er angivet med en tynd linje.

Trin 3

Tryk på Start-knappen for at tænde motoren. I dette tilfælde skal en strøm flyde gennem startspolens kredsløb, og armaturet skal tiltrækkes til kernen. Derefter lukkes hovedkontakterne i motorens strømforsyningskredsløb. Samtidig lukkes kontakt 3 - 5. Dette skaber igen et forsyningskredsløb til spolen.

Trin 4

Slip derefter knappen "Start", startspolen skal tænde med sin egen hjælpekontakt. Dette kaldes et selvlåsende kredsløb. Når spændingen er genoprettet, skal du trykke på "Start" -knappen igen.

Trin 5

Tilslut reverseringsstarteren, hvis motoren bruger to omdrejningsretninger. For at gøre dette skal du følge det andet diagram. For at vende rotationsretningen skal du vende viklingens fasedrejningsrækkefølge. Denne starter bruger to kontaktorer, nemlig KM1 og KM2.

Trin 6

Sørg for et blokerende kredsløb for at undgå kortslutning. For at sikre pålidelig drift af kredsløbet skal du sikre dig, at KM1-kontakterne åbnes, før KM2-hjælpekontakterne lukkes, til dette skal du bruge positionsjusteringen af hjælpekontakterne, der er placeret langs ankeret.

Anbefalede: