Sådan Starter Du En Karaoke-disk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du En Karaoke-disk
Sådan Starter Du En Karaoke-disk

Video: Sådan Starter Du En Karaoke-disk

Video: Sådan Starter Du En Karaoke-disk
Video: Надежность и проблемы 1,3-литрового турбодизеля Мультиджет Fiat, Opel, Ford, Suzuki 2024, Kan
Anonim

I nogen tid nu er karaoke blevet populær på alle slags festivaler. Desuden elsker ikke kun unge at synge ind i mikrofonen, men også børn, middelaldrende og pensionister. Den samme form for underholdning kan arrangeres derhjemme. Det er nok at have en personlig computer med en karaoke-afspiller installeret på den, højttalere, en mikrofon og en disk.

Sådan starter du en karaoke-disk
Sådan starter du en karaoke-disk

Instruktioner

Trin 1

Disken kan købes i butikken, du kan downloade disken fra Internettet, eller du kan oprette den selv. For at gøre dette skal du bruge det sædvanlige program til brænding af datadisk, der er installeret på din computer. Åbn de karaoke-filer, du har valgt til optagelse, i projektvinduet. Brænd disken. En standarddisk kan optage flere hundrede sange. For at afspille en disk skal du blot indsætte den i diskdrevet og åbne den i en karaoke-afspiller.

Trin 2

Hvis du vil have, at afspilleren skal afspille alle melodierne automatisk, skal du oprette en automatisk startet karaoke-disk. For at gøre dette skal du oprette en tekstfil autorun.inf, skrive kommandolinjen ind i den: [autorun] open = "C: Program FilesKaraoke GALAXYPlayerGalakar.exe" best.lst (mulighed for Karaoke GALAXY-afspilleren …

Trin 3

Placer derefter denne tekstfil i projektet, og klik på knappen "Brænd". Når du nu åbner en disk, åbner afspilleren automatisk afspilningslisten og afspiller alle sange fra disken.

Trin 4

Derudover kan du oprette en helt selvstændig karaoke-disk med dine yndlingssange. For at gøre dette skal du bruge KarMaker-software. Download filer fra Internettet med dine yndlingssange med filtypen kar eller mid. Download og installer KarMaker-software på din computer.

Trin 5

Kør programmet, vælg fanen "File" i topmenuen, klik på "Open", vælg derefter en sang fra listen, der åbnes, klik på "Open" igen.

Trin 6

Programmet viser melodien og sangteksterne, som du har brug for for at opdele i stavelser, som denne sang vil blive udført. Gå til fanen Lyrics, klik på knappen, der repræsenterer en diskette med en pil op, vælg filen med den ønskede sangtekst, klik på "åben". Programmet indlæser teksten, som du deler, som du finder passende. Gem dine ændringer, og brænd disken på en disk ved hjælp af et diskbrændingsprogram.

Trin 7

Du skal afspille disken ved hjælp af et karaoke-afspillerprogram.

Anbefalede: