Sådan Betaler Du For En Telefon Via En Terminal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du For En Telefon Via En Terminal
Sådan Betaler Du For En Telefon Via En Terminal

Video: Sådan Betaler Du For En Telefon Via En Terminal

Video: Sådan Betaler Du For En Telefon Via En Terminal
Video: Sådan finder du dine koder på Mit TELMORE 2024, Kan
Anonim

At betale for mobiltelefoni gennem betalingsterminaler kan spare tid betydeligt. Samtidig behøver du ikke stå i kø eller kigge efter en mobiltelefonsalon - terminaler findes i mange butikker, på gader og underjordiske passager. Derfor, når pengene på din mobilkonto løber ud, kan du genopfylde din telefonkonto via terminalen.

Sådan betaler du for en telefon via en terminal
Sådan betaler du for en telefon via en terminal

Instruktioner

Trin 1

Brugergrænsefladen til terminalerne på alle betalingssystemer er ret venlig og forståelig for alle. Du skal læse omhyggeligt indskrifterne på skærmen for korrekt at vælge de nødvendige menupunkter og derefter kun følge anvisningerne, der vil blive udtalt med stemmen eller vises på skærmen.

Trin 2

Se på skærmen, der er en menu. Vælg "Betaling for mobilkommunikation" eller "Mobilkommunikation", afhængigt af det betalingssystem, som denne terminal tilhører. Vælg på den tilbudte liste over operatører den, som du vil indbetale penge til. I stedet for en liste viser skærmen ofte logoerne for operatører, der betjener abonnenter i din region. Når det er valgt, skal du trykke på det ønskede logoikon.

Trin 3

Indtast dit telefonnummer. Operatørkoden er angivet i parentes. Telefonnummeret indtastes uden mellemrum. Kontroller det opringede nummer, ret det, hvis der blev ringet op til et ciffer ved en fejltagelse. Bekræft dine handlinger ved at trykke på knappen "Frem".

Trin 4

På terminalens frontpanel under skærmen er der en regningsacceptor. Nogle gange er den udstyret med en grøn eller rød indikator. Indsæt regningerne en efter en i den. Sørg for, at de ikke er revet eller dårligt rynket. I dette tilfælde vil enheden blot returnere dem til dig og nægte at acceptere. Når regningen er accepteret, viser skærmen det samlede beløb, som du har deponeret til betaling.

Trin 5

Bekræft faktumet med pengeoverførsel ved at trykke på knappen "Næste", vent til maskinen udskriver og giver dig en kvittering for betaling. Tag det på alle måder, kontroller igen, om du har indtastet telefonnummeret korrekt. Opbevar dette betalingsdokument, der bekræfter betalingsfaktoren, indtil pengene krediteres din mobiltelefonkonto.

Anbefalede: