Sådan Tilsluttes USB Til En PDA

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes USB Til En PDA
Sådan Tilsluttes USB Til En PDA

Video: Sådan Tilsluttes USB Til En PDA

Video: Sådan Tilsluttes USB Til En PDA
Video: Aqara S1 ZNCJMB14LM - интерактивная сенсорная панель и выключатель на три линии для умного дома 2024, April
Anonim

Forbindelse af USB-enheder og lagerenheder til en PDA kræver understøttelse af USB-værtsfunktionen, dvs. en speciel adapter til en ægte fuldgyldig indgangsport. Det officielle navn er USB på farten.

Sådan tilsluttes USB til en PDA
Sådan tilsluttes USB til en PDA

Instruktioner

Trin 1

Undersøg omhyggeligt den tekniske dokumentation for din PDA - support eller manglende support til USB-host-funktionen skal afspejles der. Kontroller, om et specielt USB-host-kabel er inkluderet i pakken. Et sådant kabel er forbundet til et standard dataforbindelse. Bemærk, at kun tilslutning af en USB-stick ikke kræver yderligere drivere, der skal installeres. Alle andre USB-enheder antager, at de nødvendige drivere er installeret.

Trin 2

For at bruge USB-sticks skal du bare sætte stikket i porten og finde det på listen. Bemærk, at Windows Mobile ikke understøtter NTFS-formaterede USB-drev. Sørg for at bruge FAT16 / 32. En USB-harddisk kræver en obligatorisk forbindelse til en ekstra strømkilde, og dataoverførselshastigheden i dette tilfælde vil være meget langsom.

Trin 3

Hvis du har brug for at forbinde et tastatur, en mus eller en printer til din PDA, skal du installere en specialdriver til usb.oscill. For at gøre dette skal du downloade den nødvendige driver, som distribueres frit på Internettet, på din stationære computer og pakke filerne SIUSBXP.dll og SIUSBXP_LIB.dll ud. Find filen, der svarer til PDA-versionen, og opret en kopi af den i Windows-mappen på den mobile enhed.

Trin 4

Kør den eksekverbare fil OscillCE.exe for at foretage de nødvendige ændringer i PDA-systemregistreringsposterne, og genstart mobilenheden. Tilslut det dedikerede USB-Host-kabel, og tilslut den ønskede USB-enhed.

Trin 5

Vent til den ukendte enhed opdages, og skriv siusbxp i det relevante felt i systemadvarselvinduet. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på OK-knappen, og angiv USB1 i "Port" -linjen, når du konfigurerer forbindelsen i skallen. Denne handling vil føre til brugen af den installerede siusbxp-driver og den korrekte funktion af USB-enheden, der er tilsluttet PDA'en.

Anbefalede: