Sådan Tilsluttes Et Kamera Til En PDA

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Kamera Til En PDA
Sådan Tilsluttes Et Kamera Til En PDA

Video: Sådan Tilsluttes Et Kamera Til En PDA

Video: Sådan Tilsluttes Et Kamera Til En PDA
Video: 24 часа на Кладбище с Владом А4 2024, Marts
Anonim

Selv skolebørn har lært, at en lommecomputer kan forbindes til en almindelig pc via et USB-interface. Men sæt PDA-grænseflader giver dig mulighed for at bruge perifert udstyr til forskellige formål. Hver af grænsefladerne har sine egne karakteristika, nogle bruges dog ikke så ofte som USB eller BlueTooth.

Sådan tilsluttes et kamera til en PDA
Sådan tilsluttes et kamera til en PDA

Nødvendig

  • - PDA;
  • - kamera;
  • - udvidelsesstik
  • - USB-kabel
  • - infrarød port.

Instruktioner

Trin 1

Bemærk, at drivere er ansvarlige for det system, der er installeret på PDA'en, for at alt udstyr fungerer. Informationsoutput til PDA-skærmen udføres af programmer, der er ansvarlige for visse funktioner. Ethvert eksternt udstyr er forbundet med det samme princip. Visse typer udstyr, der let kan tilsluttes til en stor pc, understøttes muligvis ikke af Pocket PC.

Trin 2

Juster udførelsen af visse funktioner i PDA'en selv. Opfyld dine behov med udvidelsesslots. Dette er enheder, der er installeret på PDA-sagen, forskellige moduler er allerede tilsluttet dem. De fleste lomme-pc'er bruger Compact Flash- eller multimediekortudvidelsesstik. Nogle PDA-modeller kan bruge Smart Media eller Memory Stik fra SONY. Se i brugervejledningen for muligheden for at bruge et eller andet udvidelsesstik.

Trin 3

Tilslut et digitalt kamera til PDA'en via et USB-kabel. Overhold den betingelse, at driverne til begge enheder matcher. Nogle gange leveres drivere til forskellige typer enheder af PDA-producenterne selv. Et digitalt kamera er ikke en almindelig type enhed, som brugerne prøver at oprette forbindelse til en PDA.

Trin 4

Send billeder til din PDA via Ir, hvis du har et digitalt kamera, der understøtter infrarød. Den eneste ulempe er den lave dataoverførselshastighed.

Trin 5

Brug CF-kameraer til at oprette forbindelse til en PDA. Overfør de optagne optagelser via din PDA. Se fotos på din PDA fra et tilsluttet digitalt kamera. Når du vælger enheder, skal du være opmærksom på kompatibiliteten af udvidelsespladser til begge enheder.

Trin 6

Ofte forsøger brugere ikke at forbinde et digitalt kamera, men et webkamera til en PDA. Vær opmærksom på Webcamera Plus-applikationen og transformer din PDA. Dette vil være muligt, hvis din Pocket PC har Windows Mobile installeret.

Anbefalede: