Sådan Udskiftes Dækslet På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes Dækslet På Din Telefon
Sådan Udskiftes Dækslet På Din Telefon

Video: Sådan Udskiftes Dækslet På Din Telefon

Video: Sådan Udskiftes Dækslet På Din Telefon
Video: Sådan udskifter du et hvidevarestik 2024, Kan
Anonim

Hvis telefonen fungerer, men panelet er beskadiget og skal udskiftes, skal du prøve at lave en selv. Udskiftningspaneler til enhver telefonmodel er kommercielt tilgængelige.

Sådan udskiftes dækslet på din telefon
Sådan udskiftes dækslet på din telefon

Nødvendig

Phillips-skruetrækker med passende størrelse, ikke-skarp flad klinge

Instruktioner

Trin 1

Find et erstatningspanel i en specialbutik specielt til din mobiltelefonmodel.

Trin 2

Forbered dit arbejdsområde - en flad, ren overflade, helst et bord. Giv belysning en behagelig lysstyrke. Det er bedst at udføre paneludskiftningsproceduren på din telefon alene med tilstrækkelig tid til at fuldføre den uden forsinkelse. Ellers risikerer du at miste små detaljer.

Trin 3

Sluk for din mobiltelefon, som du skal udskifte panelet på, og tag forsigtigt batteriet ud af batterirummet. Brug en stjerneskruetrækker af passende størrelse til at skrue alle boltene i telefonhylsteret ud og folde for ikke at miste (bedst af alt - i en lille beholder eller kasse).

Trin 4

Fjern dækslet til telefonhylsteret fra plastikfastgørelseselementerne, og skub det forsigtigt af med en mild, flad kniv (i dette tilfælde skal du være yderst forsigtig med "fyldningen" på enheden, og beskadig ikke kablerne, der forbinder skærmen).

Trin 5

Fjern fronten på rammen, og hvis den nye ramme ikke har knapper, skal du fjerne tastaturet fra den gamle ramme og fastgøre den på rammen på den nye ramme.

Trin 6

Fastgør chips og skærmen forsigtigt og fast til det nye panel. Tilslut de forreste og bageste dele af det, og fastgør kabinetskruerne i rækkefølge med en skruetrækker.

Trin 7

De ovenfor beskrevne punkter vedrører demontering af telefoner monteret i form af en slikbar. Men hvis din telefonmodel ikke er en slikbar, men består af flere komponentdele, skal du adskille og samle hver del separat i samme rækkefølge og forsøge ikke at ende med at bryde det integrerede design.

Anbefalede: