Sådan Fjernes Dækslet Fra Telefonen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Dækslet Fra Telefonen
Sådan Fjernes Dækslet Fra Telefonen

Video: Sådan Fjernes Dækslet Fra Telefonen

Video: Sådan Fjernes Dækslet Fra Telefonen
Video: Forventning eller virkelighed! spil i det virkelige liv! små mareridt 2 i det virkelige liv! 2024, Kan
Anonim

Når man skifter aftagelige telefonpaneler, kommer ofte mange til den konklusion, at det ikke længere er muligt at samle enheden. Under hensyntagen til dette, før du selv skifter telefonpanel, bør du lære at fjerne dækslet fra telefonen og selve panelet til efterfølgende udskiftning.

Sådan fjernes dækslet fra telefonen
Sådan fjernes dækslet fra telefonen

Nødvendig

Mobiltelefon, aftageligt panel, køkkenkniv

Instruktioner

Trin 1

Først skal du tegne bagsiden af din telefon på et stykke papir. Dette er nødvendigt for ikke at blive forvirret med placeringen af visse skruer under den efterfølgende samling. Når du har tegnet et diagram over telefonen, kan du begynde at fjerne dets panel. For at gøre dette skal du fjerne batteriet fra enheden, når du har fjernet bagdækslet.

Trin 2

Demontering af panelet. Når du har taget batteriet ud af telefonen, har du adgang til skruerne, der fastgør panelet. De skal skrues af i rækkefølge (i betragtning af deres lille størrelse er spidsen af en køkkenkniv ideel som en skruetrækker). Når du har løsnet en skrue, skal du markere placeringen på det tidligere tegnede diagram og placere det på det rette sted på tegningen. Skru alle skruerne ud på samme måde, hvorefter du kan fjerne selve panelet.

Trin 3

Ud over skruefastgørelsen af panelet er det også fastgjort af plastkoblinger til selve produktet. For at fjerne det gamle panel skal du slippe af med de gamle forbindelser (undersøge kroppen nøje for at forstå, hvordan panelet er fastgjort til det).

Trin 4

Når du har fjernet det gamle panel fra enheden, kan du sætte et nyt på det. Når du har sikret det ved hjælp af plastkoblinger, skal du stramme skruerne i samme rækkefølge, som de var inden demontering. Når du har isat SIM-kortet og batteriet, skal du lukke dækslet og tænde telefonen.

Anbefalede: