Sådan Tilsluttes En Tablet Til En Computer Via Wi-Fi Eller USB

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Tablet Til En Computer Via Wi-Fi Eller USB
Sådan Tilsluttes En Tablet Til En Computer Via Wi-Fi Eller USB

Video: Sådan Tilsluttes En Tablet Til En Computer Via Wi-Fi Eller USB

Video: Sådan Tilsluttes En Tablet Til En Computer Via Wi-Fi Eller USB
Video: Лучший USB-адаптер Wi-Fi до 20 долларов в 2021 году! 2024, Kan
Anonim

Tablet-ejere har ofte brug for at oprette deres forbindelse til en computer eller bærbar computer. Dette er nødvendigt for at downloade film og musik til din mobile enhed samt uploade fotos og videoer fra den. Derfor vil ejerne af sådanne enheder vide, hvordan man forbinder en tablet til en computer. Forbindelsen oprettes normalt via Wi-Fi eller USB-port.

Sådan tilsluttes en tablet til en computer
Sådan tilsluttes en tablet til en computer

Sådan tilsluttes en tablet til en computer via USB

Oftest har tablets en USB- eller miniUSB-indgang. Et kabel til tilslutning af en tablet til en computer leveres normalt med enheden. For at oprette en forbindelse skal du slutte kablet til en port på din computer og tablet.

Hvis du ser en besked på din tablet om, at der er vist en USB-forbindelse, skal du trykke på den. Hvis indskriften ikke vises, skal du gå til tabletindstillingerne. I det ekstra afsnit i USB-indstillingerne skal du vælge punktet "Tilslut USB-drev til pc".

Hvis du formåede at tilslutte tabletten korrekt til computeren, vil du se, at der er vist to flytbare diskdrev der. En af dem (hvor der er mange mapper) er selve tabletten, den anden er hukommelseskortet.

For at kopiere oplysninger korrekt fra en tablet til en computer og omvendt skal du bruge en filhåndtering, for eksempel Total Commander.

Hvis din tabletproducent har leveret speciel software i sættet (f.eks. Kies til Samsung på Android), kan du bruge den til at oprette forbindelse til og arbejde med filer.

For at frakoble tabletten korrekt fra computeren skal du klikke på "frakobl USB" på den mobile enhed eller gennem afsnittet "sikker fjernelse" på computeren eller den bærbare computer.

Sådan tilsluttes en tablet til en computer via Wi-Fi

Denne metode er ikke den mest ideelle mulighed, da det er ret vanskeligt at håndtere en sådan forbindelse. For at forbinde en tablet til en computer via Wi-Fi skal du downloade og installere OnAir-hjælpeprogrammet på en mobilenhed og en filhåndtering, for eksempel Total Commander, på en bærbar computer eller computer. I OnAir-programmet skal du vælge FTP-forbindelsestilstand. Indtast eventuelle data i fanen, der åbnes, indsæt nøjagtigt de samme numre i programmet på din computer. Forbindelsen skal etableres.

Anbefalede: