Sådan Slukkes Nyheder Fra Megafon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Nyheder Fra Megafon
Sådan Slukkes Nyheder Fra Megafon

Video: Sådan Slukkes Nyheder Fra Megafon

Video: Sådan Slukkes Nyheder Fra Megafon
Video: Hvem får Sirene Head? Siren Head leder efter en pige! I det virkelige liv! 2024, Kan
Anonim

Nyhedsbeskeder kan sendes til MegaFon-abonnentens telefoner hver dag. Dette sker, hvis tjenesten kaldet "Kalejdoskop" er aktiv. Ud over nyheder modtager brugeren en vejrudsigt, information om tjenester, indhold og de seneste tilbud fra operatøren.

Sådan slukkes nyheder fra Megafon
Sådan slukkes nyheder fra Megafon

Instruktioner

Trin 1

Den første måde at deaktivere "Kalejdoskop" er at sende beskeder til 5038. Glem ikke, at teksten i SMS'en skal indeholde ordet "stop" (du kan skrive både på kyrillisk og latin). Klienten bliver nødt til at vente et par minutter, før han modtager en meddelelse om vellykket deaktivering.

Trin 2

MegaFon-abonnenter har en applikation på deres telefoner, der giver dem mulighed for at administrere nogle tjenester, inklusive kalejdoskop. Det er ret simpelt at kontrollere tilgængeligheden af denne tilføjelse: Gå til mobiltelefonindstillingerne og åbn kolonnen "Broadcast". Derefter skal du bare klikke på knappen "Deaktiver".

Trin 3

Bemærk, at den dedikerede applikation muligvis ikke er tilgængelig på gamle SIM-kort. Du kan dog stille en anmodning til operatøren og downloade alt selv. Send en besked til 000222 (ikke nødvendigt at angive noget i teksten). Du kan også altid kontakte det nærmeste MegaFon-salgskontor.

Trin 4

Registrer dig i "Service-Guide" selvbetjeningssystemet for at kunne tilslutte og afbryde forskellige tjenester med det samme. Gå først til systemwebstedet https://sg.megafon.ru/. Indtast derefter dit telefonnummer i det første felt, og indtast din adgangskode i det andet.

Trin 5

For at indstille en adgangskode skal du kontakte abonnenttjenesten (ring til det korte nummer 0890). Når du er logget ind, føres du til ledelsessiden. Blandt mange andre er der en kolonne "Tariffer og tjenester", og du skal vælge den. Klik på navnet på den tjeneste, du vil afmelde. Husk at gemme dine ændringer i slutningen af proceduren.

Trin 6

For at deaktivere "Kalejdoskopet" kan virksomhedens klient ringe til 8-800-333-05-00 (dette er nummeret til kommunikation direkte med operatøren). Så snart din ansøgning er modtaget, udløber tjenesten.

Anbefalede: