Hvordan Man Skelner En Telefon Fra En Kinesisk Forfalskning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skelner En Telefon Fra En Kinesisk Forfalskning
Hvordan Man Skelner En Telefon Fra En Kinesisk Forfalskning

Video: Hvordan Man Skelner En Telefon Fra En Kinesisk Forfalskning

Video: Hvordan Man Skelner En Telefon Fra En Kinesisk Forfalskning
Video: Stegte ris med æg og kylling (eller andet kød) - kinesisk biksemad 2024, Kan
Anonim

Hvert år bliver de producerede telefoner mere funktionelle og mere komplekse. Imidlertid er kinesiske producenter slet ikke bange for sådanne vanskeligheder, og de forfalsker let alle telefoner. På grund af det faktum, at den kinesiske forfalskning er flere gange billigere end originalen, bliver distributionen af sådant håndværk meget rentabel for detailhandlere. Som et resultat er risikoen for at købe en dyr telefon, der faktisk er fremstillet i Kina, meget høj. Lad os overveje, hvordan man ikke falder for en falsk og skelner den fra originalen.

Hvordan man skelner en telefon fra en kinesisk forfalskning
Hvordan man skelner en telefon fra en kinesisk forfalskning

Instruktioner

Trin 1

Normalt vejer en kinesisk forfalskning meget lidt, det er meget let at beregne det, idet man ved, hvor meget en bestemt telefon vejer ca. For eksempel fremstiller Nokia meget tunge telefoner sammenlignet med forfalskninger, og det er let at finde ud af.

Trin 2

Det er også værd at åbne bagsiden af din mobiltelefon for at se på batteriet. For at kontrollere originaliteten af et mobiltelefonbatteri skal du bare skinne ultraviolet lys på et skinnende klistermærke, der placeres på batteriets overflade. Det originale batteri har lyse gule striber under UV-lys.

Trin 3

Du kan også se på mærkatet på det bageste aftagelige panel på telefonen; en falsk en vil være af dårlig kvalitet. Sammenlign cifrene i serienummeret, og hvis der er mærkbart flere cifre end på originalen, er enheden sandsynligvis en falsk.

Trin 4

Forfalskninger har altid plast af lav kvalitet, som når de trykkes med fingrene, begynder at bøje sig. De materialer, telefonen er lavet af, kan undertiden have unaturlige farver. Og smedede muslingeskaller begynder at knirke, når de åbnes.

Trin 5

Nogle gange er det muligt at identificere en falsk ved en oversættelse af lav kvalitet eller endda stavefejl i ord.

Trin 6

Hvis du beslutter at købe en ny telefon, skal du ikke være doven og først kigge på Internettet på producentens officielle websteder, hvordan denne eller den anden enhed skal se ud, og sammenligne med hvad du finder på disken.

Anbefalede: