Hvordan Man Skelner Mellem En Kinesisk Nokia 8800

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skelner Mellem En Kinesisk Nokia 8800
Hvordan Man Skelner Mellem En Kinesisk Nokia 8800

Video: Hvordan Man Skelner Mellem En Kinesisk Nokia 8800

Video: Hvordan Man Skelner Mellem En Kinesisk Nokia 8800
Video: Nokia 8800 - Замена шлейфа (no image). 2024, Kan
Anonim

Nokia 8800-mobiltelefonen er en model, der ofte bliver genstand for forfalskning. Der er et antal enkle trin at følge for at sikre, at din telefon er original.

Hvordan man skelner mellem en kinesisk Nokia 8800
Hvordan man skelner mellem en kinesisk Nokia 8800

Instruktioner

Trin 1

Tjek din telefonkasse først. Dele skal være af plast og metal og passe tæt på hinanden. Organet bør ikke have overflødige varemærker eller inskriptioner. Virksomhedens logo skal være skrevet korrekt og let læseligt.

Trin 2

Den originale Nokia 8800 har en hukommelseskapacitet på 128Mb og giver ingen yderligere funktioner såsom et hukommelseskort, en plads til et andet SIM-kort eller et indbygget TV. Tilstedeværelsen af en af disse funktioner giver hundrede procent garanti for, at telefonen er en falsk.

Trin 3

Tjek dit tastatur. Tasterne skal være lette nok til at trykke på, lad os sige en let knirk, når du trykker på dem. De skal være i latinske og kyrilliske layout uden ekstra tegn.

Trin 4

Fjern bagdækslet og batteriet, og sørg for, at der er klistermærker til overholdelse af mobiltelefoner, telefonnummer og IMEI nedenunder. Inskriptionerne på dem skal udskrives tydeligt uden sløring eller fejltryk. Kun sort skrifttype på en hvid baggrund er tilladt. Bogstaver skal indtastes pænt og skal også være lette at læse.

Trin 5

Tænd for telefonen, og kontroller den interne menufunktionalitet samt telefonens display. Menuen skal laves i standardikoner i fuld overensstemmelse med beskrivelsen angivet på boksen samt i instruktionerne. De skal være lydhøre over for tryk såvel som valg. Fraværet af menupunkter, tilstedeværelsen af tomme mellemrum eller navnet på menuen på et andet sprog end menusproget er uacceptabelt.

Trin 6

Indtast * # 06 # på tastaturet, og sammenlign det nummer, der vises med IMEI-nummeret, der er placeret på bagsiden af telefonen under batteriet. I den originale telefon skal disse numre matche, ellers er din telefon en falsk.

Trin 7

Kontakt supporttjenesten for Nokia-telefonejere ved hjælp af de kontakter, der er placeret på det officielle websted nokia.com, og giv dem IMEI-nummeret på telefonen for at være sikker på, at din telefon ikke er en falsk.

Anbefalede: