Sådan Opsættes Mail På Samsung

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Mail På Samsung
Sådan Opsættes Mail På Samsung

Video: Sådan Opsættes Mail På Samsung

Video: Sådan Opsættes Mail På Samsung
Video: How to Setup Any Email on Android 2019 2024, April
Anonim

Den moderne mobiltelefon er længe ophørt med kun at være et kommunikationsmiddel. Nu lytter vi til musik på den, installerer programmer, sender og modtager e-mail, udveksler filer, og dette er ikke en komplet liste over funktioner.

Sådan opsættes mail på Samsung
Sådan opsættes mail på Samsung

Instruktioner

Trin 1

Tænd for telefonen, gå til menuen Beskeder, derefter Indstillinger, vælg E-mail-beskeder, derefter Konti, E-mail. Indtast navnet på postkassen. Vælg derefter dens type - POP3. Indtast derefter din e-mail-adresse (postkassens navn uden "@" symbolet). Indtast derefter adgangskoden for at få adgang til feltet. Gem dine ændringer.

Trin 2

Vælg den ønskede fra de konfigurerede profiler til internetforbindelse. For at du kan konfigurere e-mail i din telefon, skal du have konfigureret korrekt og oprettet forbindelse til dataoverførselstjenesten for din mobiloperatør. I det næste vindue skal du indtaste adressen på den indgående mailserver, det ser normalt ud som pop.yandex.ru (det afhænger af e-mail-serveren, du kan se det i boksindstillingerne på computeren). I "Pop3 Port "-felt, indtast værdien 110. Afkrydsningsfeltet i" Sikkerhed »behøver ikke at blive installeret. Dernæst skal du indtaste adressen på den udgående mailserver, det ser normalt ud som smtp.yandex.ru. Marker ikke afkrydsningsfeltet under "Sikkerhed". Gem indstillingerne.

Trin 3

Gå til menuen "Beskeder", vælg derefter punktet "Indstillinger", gå til punktet "E-mail-beskeder", vælg derefter "E-mail-profiler", vælg SIM-kortet. Indtast det navn, der er knyttet til denne operatør, og indtast derefter operatørens adgangsnavn, udfyld ikke felterne "Login" og "Adgangskode".

Trin 4

Indtast derefter de dns-serverindstillinger, der leveres af din operatør. Spørg din mobiloperatør for parametrene på den udgående beskedserver for at kunne sende breve via mailprogrammet. Du kan finde disse oplysninger på operatørens websted.

Trin 5

Start applikationen "E-mail", vælg "Indstillinger", derefter "Kontostyring", vælg derefter "Ny" og klik på "OK". Vælg en e-mail-klient, indtast dit navn og din adresse. Indtast derefter navnet på den indgående mailserver, adgangskoden på samme måde for den udgående mailserver. Svar derefter “Nej” på spørgsmålet om at bruge yderligere indstillinger. Indtast et kontonavn for at gemme dine mailindstillinger på din telefon. Klik på Gem.

Anbefalede: