Sådan Konfigureres Mail.ru-mail På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konfigureres Mail.ru-mail På Din Telefon
Sådan Konfigureres Mail.ru-mail På Din Telefon

Video: Sådan Konfigureres Mail.ru-mail På Din Telefon

Video: Sådan Konfigureres Mail.ru-mail På Din Telefon
Video: Как восстановить электронную почту mail.ru 2024, April
Anonim

Mail.ru er en af de mest populære e-mail-tjenester i Rusland på grund af dets funktionalitet. Du kan bruge ressourcen både fra en computer og fra en mobilenhed. For at gøre dette kan du installere en speciel applikation frigivet af udviklerne af webstedet.

Sådan konfigureres Mail.ru-mail på din telefon
Sådan konfigureres Mail.ru-mail på din telefon

Instruktioner

Trin 1

Åbn app-butikken på din enhed, og indtast navnet på Mail.ru-appen i søgefeltet. For at installere applikationen på din Android-mobilenhed skal du bruge applikationsbutikken Play Market. For at downloade programmet til en iOS-enhed fra Apple skal du gå til AppStore eller bruge iTunes-funktionerne til at finde et hjælpeprogram. Hvis du bruger enheden på Windows Phone, skal du gå til afsnittet "Marked".

Trin 2

Vælg det modtagne program i søgeresultaterne, og start installationen ved hjælp af den tilsvarende knap i butiksvinduet. Når installationen er afsluttet, kan du finde det downloadede værktøj på enhedens skrivebord.

Trin 3

Klik på den oprettede genvej, og vent på lanceringen. I det vindue, der vises, skal du indtaste din e-mail-adresse og adgangskode. Indtast de ønskede oplysninger, og vælg derefter "Login", og vent på listen over meddelelser, der skal indlæses. Installationen af Mail.ru-klienten er afsluttet.

Trin 4

Du kan også få adgang til din e-mail ved hjælp af din browser. Åbn programmet til visning af websteder på Internettet på din enhed, og indtast adressen på tjenesten, bekræft derefter handlingen, og vent på, at siden indlæses for at indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Ressourcen har en version til mobile enheder, som vil fremskynde indlæsningen af mail betydeligt.

Trin 5

For at bruge tjenesteindbakken på din telefon kan du også starte den indbyggede klient. Gå til telefonmenuen, og vælg afsnittet "Mail". Vælg "Tilføj konto" fra maskinindstillingerne, og indtast e-mail-adressen og adgangskoden.

Trin 6

I indstillingerne for den indgående mailserver skal du indtaste pop.mail.ru og angive smtp.mail.ru for udgående mail. Konfigurer resten af parametrene efter eget skøn, gem derefter den oprettede konto, og vent på, at bogstaverne downloades til enheden, så de fungerer gennem enhedsgrænsefladen.

Anbefalede: