Sådan ændres Joysticket

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Joysticket
Sådan ændres Joysticket

Video: Sådan ændres Joysticket

Video: Sådan ændres Joysticket
Video: Nintendo Switch Joycon Replacement - Fix your broken RIGHT Analog Joy-Con Controller Drift 2024, Kan
Anonim

Gamepad, eller som det almindeligvis kaldes "joystick" i almindelige mennesker, er det vigtigste kontrolværktøj på spilkonsoller. Det er med hans hjælp, at du kan kontrollere dine yndlingsfigurer eller specielt udstyr i spillet. Joysticks går ofte i stykker.

Sådan ændres joysticket
Sådan ændres joysticket

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at dit joystick virkelig er ude af drift, og at det er i det og ikke i f.eks. Konsollen. For at gøre dette kan du prøve at forbinde gamepad til en anden konsol eller diagnosticere enheden i et specielt værksted.

Trin 2

Få et nyt joystick. Når du køber en ny enhed, skal du kun vælge den, der passer til din konsol. For at gøre dette kan du tage en gammel gamepad eller fortælle sælgeren mærket på din spilkonsol. Når du køber et joystick, er det bedst at vælge en, der er mærket "kompatibel med Windows".

Trin 3

Tilslut joysticket ved hjælp af den samme teknologi som den forrige. Moderne bruger en almindelig USB-port.

Trin 4

Installer softwaren, der fulgte med enheden. For at gøre dette skal du indsætte disken i din cd-rom eller dvd-rom, klikke på "AutoPlay No." og følge instruktionerne på skærmen.

Trin 5

Fjern disken, når installationsprocessen er afsluttet, og genstart computeren. Kontroller joystickets kompatibilitet. Fortsæt med at opsætte din controller. Gå ind i spillet, vælg funktionen "Valgmuligheder" og gå til punktet "Indstillinger". Klik successivt på "Control" og "Controller".

Trin 6

Tilpas alle de nødvendige taster på joysticket, som dit spil kræver, og hvordan det er praktisk for dig. For at gøre dette skal du vælge en handling i controllerens indstillinger og derefter trykke på den ønskede tast på joysticket. Således udfører denne tast den handling, du har valgt på skærmen.

Trin 7

Klik på "Gem" eller "Ok", når alle joystick-indstillingerne er udført. Genstart spillet. For at gøre dette skal du afslutte spillet og starte det igen. Det er ikke nødvendigt at genstarte computeren. Du kan starte spillet med det nye funktionsstik.

Anbefalede: