Hvordan Man Ringer Til Penza

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ringer Til Penza
Hvordan Man Ringer Til Penza

Video: Hvordan Man Ringer Til Penza

Video: Hvordan Man Ringer Til Penza
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Penza er en by i Volga-regionen, centrum af Penza-regionen. Du kan ringe til Penza og Penza-regionen fra en fastnet eller mobiltelefon. For at ringe til en fasttelefon skal du kende områdenummeret.

Find et abonnentnummer i Penza
Find et abonnentnummer i Penza

Nødvendig

  • - mobiltelefon;
  • - bytelefon;
  • - telefonbogskatalog
  • - abonnentens nummer.

Instruktioner

Trin 1

For at ringe til Penza fra en mobiltelefon til en mobil områdenummer har du selvfølgelig ikke brug for det. Det er nok at ringe "8" eller "+7" og derefter abonnentens nummer. I dette tilfælde er opkaldsrækkefølgen nøjagtig den samme som for ethvert andet opkald fra mobil til mobil. Hvad angår et opkald til en fasttelefon, kan koden for enhver bosættelse, der ligger på Den Russiske Føderations territorium, findes i biblioteket "Telefonkoder for byer i Rusland".

Trin 2

For at ringe op til en Penza-abonnent fra en anden by i Rusland, skal du først gå til intercity-linjen. For at gøre dette skal du blot ringe op til nummeret "8". Opkald ikke områdekoden til Penza med det samme, vent på en klartone. Tast koden, for Penza er den 8412. Den ekstra "2" føjes til det sædvanlige trecifrede nummer for det regionale center, da der stadig er sekscifrede telefonnumre i Penza. Ring derefter til det Penza-nummer, du har brug for. Når der ringes fra en fasttelefon til en mobil, opstår der normalt ingen vanskeligheder. Det er nok at ringe til den samme "otte" og derefter mobilnummeret.

Trin 3

Hvis du er i Den Russiske Føderation, og du har en mobiltelefon med dig, vil opkaldsproceduren være den samme som når du ringer fra en fasttelefon til en fastnet. Gå først til intercity-linjen ved hjælp af den sædvanlige "otte". Vent på en klartone. Tast områdenummeret, det vil sige 8412, og derefter det ønskede nummer.

Trin 4

Hvis du er uden for Rusland og vil ringe til Penza eller Penza-regionen fra en fasttelefon til en fastnet, skal du først finde ud af, hvordan de opretter forbindelse til en langdistancelinje i dette land. Der er to muligheder. Enten er det, som i Rusland, "8" eller "0". Den nemmeste måde at finde ud af er på hotellet, hvor du bor, eller på kontoret, hvis du er på forretningsrejse. Ring til det ønskede nummer. Når du indtaster en lang afstand, skal du som altid vente på klartonen. Dette efterfølges af landekoden. For Den Russiske Føderation er dette tallet "7". Ring derefter til Penza-koden - 8412. Dernæst kommer abonnentens nummer.

Trin 5

For at ringe til en hvilken som helst by i Penza-regionen skal du kende områdekoden. Det begynder med koden for det regionale center, det vil sige "8412". Et par flere cifre føjes til denne kode. Opkaldsordningen fra en russisk by ser sådan ud: 8 - klartone - 8412x (x) - abonnentnummer.

Anbefalede: