Sådan Oprettes En Ny Antenne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Ny Antenne
Sådan Oprettes En Ny Antenne

Video: Sådan Oprettes En Ny Antenne

Video: Sådan Oprettes En Ny Antenne
Video: Sådan oprettes en COS konto 2024, Kan
Anonim

Uden antenner fungerer fjernsyn, radioer til hjemmet eller bil ikke. Antenner moderniseres konstant, og derfor kan dens egne vanskeligheder opstå, når de installerer og konfigurerer hver enkelt model. Især når det kommer til parabolantenner.

Sådan oprettes en ny antenne
Sådan oprettes en ny antenne

Nødvendig

antenne, tv, beslag, rebhammer, hammer, skruetrækkere, skruenøgler og justerbare skruenøgler i den ønskede størrelse

Instruktioner

Trin 1

Følg alle sikkerhedsforanstaltninger. Husk at du laver arbejde i forbindelse med højde og elektricitet. Hvis du selv har den mindste tvivl om, at du selv kan klare installationen af antennen, er det bedre at kontakte fagfolkene.

Trin 2

Vælg en passende placering til antennen. Det skal placeres i sydlig retning (syd eller sydvest), mens der foran det ikke skal være forhindringer - højhuse, store træer. Hvis layoutet på din lejlighed giver dig mulighed for at orientere antennen på denne måde, så hæng den på balkonen. Hvis dette ikke er muligt, skal du montere antennen på taget.

Trin 3

Forbered værktøj - hul, hammer, skruetrækkere, skruenøgler og justerbare skruenøgler i den rigtige størrelse. Sørg for, at du har købt antennen med alt tilbehør. Hvis nogle detaljer mangler, skal du bemærke det, inden installationen startes, ikke under det.

Trin 4

Du skal starte arbejdet ved at installere beslaget. Marker et sted på væggen, brug et hul til at bore hullerne og fastgør beslaget. Kontroller, om den sidder godt på plads.

Trin 5

Saml antennen i henhold til instruktionerne. Sørg for, at der ikke er nogen mekaniske skader på antennespejle, dette vil forringe kvaliteten af det modtagne signal. Dens kvalitet påvirkes også af placeringen af satellitkonverteren. Fortsæt empirisk - drej konverteren rundt om aksen, indtil signalet er maksimalt. Lås det i denne position. Bind et belay reb til antennen, hvis det falder ud af dine hænder. Hæng antennen på beslaget.

Trin 6

Før kablet mod antennen. Kanalen til lægning skal være 1-2 mm bredere end ledningen for ikke at beskadige den ydre kappe på kablet under dets output. Brug derefter tætningsmiddel til at forsegle hullerne. Anbring kablet, så det ikke forstyrrer bevægelsen, undgå skarpe og hyppige folder, placer fastgørelseselementer ikke mere end 75 cm, hvis ruterne er lodrette, og ikke mere end 23 cm, hvis de er vandrette.

Trin 7

Juster og test antennen i henhold til instruktionerne. Hvis signalet er svagt, kan det være, at du har valgt den forkerte placering eller vinkel for antennen. Prøv at dreje det, indtil signalet er optimalt. I denne position skal du stramme alle justerbare fastgørelseselementer, indtil de stopper.

Anbefalede: