Sluk Edge På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sluk Edge På Din Telefon
Sluk Edge På Din Telefon

Video: Sluk Edge På Din Telefon

Video: Sluk Edge På Din Telefon
Video: Аксессуары для Samsung Galaxy s 7 Edge 2024, Kan
Anonim

Der er ofte behov for at slukke for GPRS / EDGE-datatransmission i telefonen et stykke tid. Dette skal især gøres under roamingforhold for midlertidigt ikke at bruge tjenesten. Tjenesten skal også slukkes, når trafikken overskrides.

Sluk Edge på din telefon
Sluk Edge på din telefon

Instruktioner

Trin 1

Ring til sekvensen * # 4777 * 8665 # (til Samsung-telefoner). I menuen "Vedhæft tilstandsindstillinger", der åbnes, skal du vælge punktet "gprs løsne", fjerne markeringen af det. Afbryd mobiltelefonen, og tænd den igen, hvorefter indstillingen deaktiveres.

Trin 2

Hvis du vil deaktivere EDGE-tjenesten, skal du ændre de APN-adgangsparametre, som du modtager denne service igennem. Det er nok at sætte punktum i slutningen af APN-adressen. Når du anmoder om data i dette tilfælde, vil du modtage meddelelsen "Tjenesten er ikke forbundet", og de vil ikke blive sendt. For at returnere tjenesten skal du udskifte indstillingen med den korrekte ved at fjerne prikken.

Trin 3

Brug SBSetting-værktøjet. Dette program kan downloades fra internettet i det offentlige rum. Installer det på din telefon, gå til menuen og find muligheden for at aktivere / deaktivere EDGE.

Trin 4

Hvis du har en iPhone iOS 4.0, vil det ikke være svært at deaktivere EDGE. Gå til telefonmenuen, vælg afsnittet "Indstillinger", derefter "Generelt" og derefter "Netværk". Deaktiver indstillingen Mobildata. Efter aktivering kommer intet program ind på Internettet ved hjælp af GPRS-trafik.

Trin 5

Gå til den mobile internetbrowser Safari. Følg linket "iPhone No Data. Com". Klik derefter på knappen, der siger "Sluk for EDGE / 3G" (dvs. sluk). Knappen "Installer" vises i den åbne dialogboks, klik på den. Dernæst vises en dialogboks med knappen "Installer nu". Klik på den, og deaktiver derved EDGE-tjenesten på din iPhone. Bemærk, at hvis du bruger WiFi-forbindelse, er det ikke nødvendigt at deaktivere denne mulighed.

Trin 6

Ring til mobiloperatørens kundeservice "Beeline", hvis du abonnerer på dette netværk. Bed om at deaktivere den automatisk tilsluttede "Enhver apn" -tjeneste, som er ansvarlig for at levere EDGE-tjenesten. Med nul "Apn" går telefonen ikke online. Eller bed om at deaktivere GPRS-tjenesten (EDGE er en simpel udvidelse, der gør det muligt for GPRS at køre ved en højere hastighed).

Anbefalede: