Hvorfor USA Forbød Salget Af Galaxy

Hvorfor USA Forbød Salget Af Galaxy
Hvorfor USA Forbød Salget Af Galaxy

Video: Hvorfor USA Forbød Salget Af Galaxy

Video: Hvorfor USA Forbød Salget Af Galaxy
Video: Проверка камеры Samsung S10+,Шырик. Гуляем в торговом центру рядом с домом. Millennia mall.USA 2024, April
Anonim

Apple har krævet at forbyde salg af Galaxy-tabletcomputere fremstillet af det koreanske selskab Samsung i USA. For sin retssag angav den amerikanske elektronikgigant årsagen: koreanernes overtrædelse af patenter til Siri-assistentsystemet samt nogle funktioner i driften af elektroniske enheder.

Hvorfor USA forbød salget af Galaxy
Hvorfor USA forbød salget af Galaxy

Elektroniske virksomheder er ikke fremmede for de juridiske kampe, de konstant fører om førstepladsen på markedet for flere millioner dollars. Apple er den ubestridte leder i USA, men på verdensplan har de en meget farlig rival - det sydkoreanske firma Samsung. For nylig har disse konkurrenter kollideret over salget af smartphones og tablet-computere, som er blevet meget populære blandt brugerne og genererer milliarder af dollars i overskud, der er værd at kæmpe for.

I begyndelsen af sommeren 2012 brød der ud endnu en kamp mellem elektronikindustriens to verdensgiganter. Det skyldtes frigivelsen af nye modeller af Galaxy S3-tabletcomputere fra Samsung til det amerikanske marked. Salget er endnu ikke startet, og de har allerede modtaget et påbud.

Tidligere ankom Galaxy-tabletter til britiske butikker. Apples specialister undersøgte omhyggeligt det nye produkt og kom til den konklusion, at adskillige patenter tilhørende det amerikanske firma var blevet overtrådt af de koreanske udviklere. Der er mindst to sådanne patenter. Dette er Siris stemmegenkendelsesteknologi, der bruger en unik søgealgoritme kaldet S-Voice på koreansk. Samt funktionen til at opdage og dekryptere personlige data: telefonnumre, e-mail-adresser osv.

Apples advokater har anlagt sag ved en domstol i Californien for at forbyde salg af nye Samsung-computere i USA. Efter at have undersøgt ansøgningen og de vedhæftede fakta udstedte dommeren et foreløbigt påbud. Det blev officielt meddelt, at patentovertrædelser har et påvist faktuelt grundlag og medfører store økonomiske tab for Apple.

Det blev hurtigt kendt, at amerikanerne ikke stoppede ved en model og opfordrede retten til at indføre et forbud mod distribution af en anden elektronisk nyhed - Galaxy Tab 10.1. Efter deres mening er denne model helt identisk med iPad. Derefter flyttede deres opmærksomhed til Galaxy Nexus-smartphonen. I sidstnævnte tilfælde var sagen noget kompliceret, da det andet firma, Google, blev involveret. Faktisk har Apple anlagt sag mod Googles søgeteknologi! Retten traf en mere forsigtig afgørelse og beordrede Apple til at indbetale 95 millioner dollars i et særligt depositum. Hvis tvisten løses til fordel for Samsung, og forbuddet ophæves, overføres disse penge til deres konto.

Anbefalede: