Sådan Tilsluttes En Synthesizer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Synthesizer
Sådan Tilsluttes En Synthesizer

Video: Sådan Tilsluttes En Synthesizer

Video: Sådan Tilsluttes En Synthesizer
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

På Internettet kan du finde et stort antal artikler, der beskriver, hvordan du forbinder guitaren til resten af udstyret. Og hvis en person for eksempel ikke er en guitarist, men en keyboardspiller? Så hvorfor skulle han ikke tilmelde sig nu? Men nej! Du kan forbinde næsten alt til næsten alt. Lad os røre ved dette følsomme emne og fortælle dig, hvordan du tilslutter en synthesizer til en computer og mere.

Sådan tilsluttes en synthesizer
Sådan tilsluttes en synthesizer

Instruktioner

Trin 1

Faktisk er alt virkelig simpelt. Vi har ikke brug for nogen kompleks viden om teknologi og elektronik. For at forbinde synthesizeren til en computer kan du bruge en af mulighederne - direkte eller indirekte.

Trin 2

Den direkte rute er den nemmeste og hurtigste. Denne form for forbindelse kræver den ledning, som guitarister normalt bruger til at forbinde deres instrument til en højttaler. Normalt på bagsiden af synthesizeren, ved siden af stikket til strømforsyningen, er der en port til tilslutning af et kabel. Vi forbinder den ene ende af denne ledning til tasterne og den anden ende til computeren. Det skal bemærkes, at stikket på dette kabel er meget større end stikket på lydkortet.

Trin 3

For at en sådan forlegenhed ikke skulle blande sig i det videre arbejde, blev en adapter udviklet specielt fra et stort stik til et lille. Og ved hjælp af denne adapter passer kablet let og let ind i stikket på computeren.

Trin 4

Det er også værd at være opmærksom på, at lydkortet har flere modtageporte. Der er mindst to af dem. Grøn og lyserød. Den grønne port er beregnet til udsendelse af lydoplysninger, eller i enkle vendinger er højttalere tilsluttet den. Den lyserøde port er beregnet til at indtaste information af denne type, eller mere enkelt er en mikrofon forbundet der.

Trin 5

Dette er præcis, hvad vi har brug for. Vi forbinder kablet med en adapter til mikrofonporten på computeren. Vi justerer mikrofonens hørbarhed på computeren, og du kan optage. Bare husk at lyden ikke bliver optaget sådan. Dette kræver visse programmer. Normalt bruger de f.eks. FL Studio eller Sony Sound Forge. Disse programmer gør det nemt og bekvemt at redigere indspillede filer og gemme dem i et format, der passer til os.

Trin 6

Det var en ligetil måde. Overvej nu det middelmådige. I princippet adskiller den sig kun fra den direkte ved, at der også vises en miksekonsol mellem computeren og synthesizeren. Det giver dig mulighed for at justere lydstyrken, skifte kanal, hvis der er flere instrumenter, og kan gøre meget mere. Men dette er ikke for alle.

Anbefalede: