Sådan Tilsluttes En Synthesizer Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Synthesizer Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Synthesizer Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Synthesizer Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Synthesizer Til En Computer
Video: Automatisk Vandpåfyldning Arduino Vandsensor 2024, April
Anonim

Tilslutning af en synthesizer til en computer eller bærbar computer er blevet meget overkommelig og har mange fordele. For en forbindelse af høj kvalitet skal du omhyggeligt studere enhedernes tekniske egenskaber og oprette forbindelse i henhold til instruktionerne.

Sådan tilsluttes en synthesizer til en computer
Sådan tilsluttes en synthesizer til en computer

Instruktioner

Trin 1

Bestem, hvordan du tilslutter synthesizeren. Forbindelsesmetoder kan være som følger: USB, MIDI eller USB / MIDI combo. Alle disse metoder afhænger af modellen af synthesizer og computer.

Trin 2

Kontroller, om USB-porten på synthesizeren er egnet til transmission af MIDI-signal, og om den er funktionel.

Trin 3

Tilslut synthesizeren og computeren med et AMBM USB-kabel. Dette er den første måde at forbinde din synthesizer til din computer. Dybest set er det den mest almindelige.

Trin 4

Start sequencer-programmet. Tilslut ikke synthesizeren efter start af programmet, ellers kan synthesizeren ikke bruges. Bemærk, at den virtuelle MIDI-port med en USB-forbindelse kun registreres efter tilslutning af synthesizeren til en computer.

Trin 5

Installer om nødvendigt en speciel driver til betjening af enhederne i høj kvalitet. I de fleste tilfælde er driveren kun påkrævet til computeren.

Trin 6

Opret forbindelse via MIDI, hvis din synthesizer understøtter MIDI-transmission. Dette er den anden måde at forbinde din synthesizer til din computer på.

Trin 7

Tilslut MIDI-udgangen fra din synthesizer til din computers MIDI-indgang.

Trin 8

Tilslut MIDI-ind-stikket til synthesizers MIDI-ud-tilslutning. Hvis det er installeret via MIDI, kræves ingen synthesizer-driver. Der kræves kun drivere til det lydkort, som synthesizeren er tilsluttet.

Trin 9

Køb en ekstern MIDI-grænseflade, hvis din bærbare computer kun har en USB-port, og din synthesizer kun har brug for en MIDI-grænseflade for at oprette forbindelse. Dette er en slags adapter, der giver dig mulighed for at forbinde synthesizeren til en computer eller bærbar computer.

Trin 10

Tilslut synthesizeren først, og kør først sequencer-programmet, så enheden registreres og fungerer korrekt.

Anbefalede: