Sådan Ser Du Videoer Fra Internettet På PSP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Videoer Fra Internettet På PSP
Sådan Ser Du Videoer Fra Internettet På PSP

Video: Sådan Ser Du Videoer Fra Internettet På PSP

Video: Sådan Ser Du Videoer Fra Internettet På PSP
Video: Как разместить видео / фильмы на PSP (ЛЕГКИЙ СПОСОБ) 2024, Kan
Anonim

PSP er en populær håndholdt spilplatform med bred funktionalitet. Konsollen giver dig ikke kun mulighed for at køre spil, men også se videoer, lytte til musik og gå online. For at se streaming video fra websteder skal du dog installere specialiserede programmer.

Sådan ser du videoer fra Internettet på PSP
Sådan ser du videoer fra Internettet på PSP

Instruktioner

Trin 1

En af de mest almindelige videoafspiller-apps til PSP er PSPTube. Programmet giver dig mulighed for at se videoer fra populære ressourcer såsom Youtube eller Google Video. Ultimate Utility Mod har indbygget support til omkring 35 websteder. Med denne applikation kan du også downloade din yndlingsvideo i flv-format til din set-top-boks.

Trin 2

Download programmet fra Internettet. Links til det er udgivet på forskellige tematiske fora til konsollen. Pak det downloadede arkiv ud ved hjælp af et arkiveringsprogram på din computer (for eksempel via WinRAR).

Trin 3

Tilslut din konsol eller enhedens flashdrev til din computer. Kopier den udpakkede PSPTube-mappe til MS0: / PSP / GAME / biblioteket i STB-filsystemet.

Trin 4

Frakobl din konsol fra din computer, og tænd den. Applikationen startes ved hjælp af "Menu" - "Spil" -punktet.

Trin 5

Brug enhedstasterne til at styre programmet. Ved hjælp af knappen Vælg kan du vælge navnet på det sted, hvor du vil søge efter videoer. Ressourcenavnet vises i øverste venstre hjørne. Ved at trykke på X-knappen bekræftes valget af den valgte fil, og efter tryk på O åbner du søgemulighederne. Klik på trekanten for at oprette en playliste. Brug den firkantede tast til at ændre visningstilstand eller vende tilbage til søgeresultaterne. Ved hjælp af venstre og højre udløser kan du skifte mellem videosider.

Trin 6

I afspilningstilstand skal du bruge O-tasten til at stoppe videoen og vende tilbage til den forrige menu. Ved at klikke på trekanten skjules den resterende afspilningstid, og Select ændrer størrelsen på klippet. Ved at klikke på Start tænder du for pausetilstand. Brug venstre og højre knap til at mindske eller øge afspilningshastigheden for klippet.

Anbefalede: