Sådan Ser Du Videoer Fra Et USB-flashdrev På Tv'et

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Videoer Fra Et USB-flashdrev På Tv'et
Sådan Ser Du Videoer Fra Et USB-flashdrev På Tv'et

Video: Sådan Ser Du Videoer Fra Et USB-flashdrev På Tv'et

Video: Sådan Ser Du Videoer Fra Et USB-flashdrev På Tv'et
Video: How To Play Movies From A USB Flash Drive On A TV 2024, April
Anonim

Videoer og film distribueres i stigende grad digitalt. Visning af digitalt indhold kan dog undertiden være problematisk. For at afspille video gemt på et flashdrev skal tv'et have en indbygget USB-port og installerede codecs. Eller du skal tilslutte en særlig enhed til tv'et for at afspille filer fra et flashdrev.

Sådan ser du videoer fra et USB-flashdrev på tv'et
Sådan ser du videoer fra et USB-flashdrev på tv'et

Er det nødvendigt

TV med indbygget USB-port eller USB-medieafspiller

Instruktioner

Trin 1

Indsæt flashdrevet i USB-porten på tv'et. USB-stikket er normalt placeret på bagsiden af tv'et og adskiller sig ikke fra et USB-stik på en computer. Sørg for, at USB-nøglen er fuldt tilsluttet tv'et, da en dårlig forbindelse forhindrer tv'et i at åbne drevet.

Trin 2

Tænd for dit tv, og vælg USB-indgangen. Tv med flere tilslutningsmuligheder, såsom HDMI og VGA, har forskellige indgangsmuligheder, der giver dig mulighed for nemt at skifte mellem tilsluttede enheder. Indholdet af USB-lageret vises ikke, hvis tv'et ikke har en USB-indgang. For at slutte et USB-flashdrev til et sådant tv skal du gå til næste trin.

Trin 3

Køb en USB-medieafspiller til dit tv, såsom Western Digital TV Live Hub, NBox TV Media Player eller CVJI-E50 SD-kort + USB Media Player til TV.

Trin 4

Tilslut strømkablet til USB-medieafspilleren og den anden ende af ledningen til en stikkontakt. Tilslut din medieafspiller til dit tv ved hjælp af det medfølgende komposit- eller komponentkabel eller ved hjælp af et kommercielt tilgængeligt HDMI-kabel.

Trin 5

Indsæt USB-flashdrevet med videofiler i medieafspillerens USB-port.

Trin 6

Tænd for dit tv og indstil det til den indgang, du bruger til at forbinde din medieafspiller. Brug fjernbetjeningen til at navigere til sektionen Videoer eller film (afhængigt af enhed), og tryk på Enter-knappen for at se listen over videofiler.

Trin 7

Brug piletasterne til at rulle gennem listen over videofiler. Fremhæv den video, du vil se, og tryk på Enter på fjernbetjeningen for at starte afspilning.

Anbefalede: