Sådan Vælges En Laserprinter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Laserprinter
Sådan Vælges En Laserprinter

Video: Sådan Vælges En Laserprinter

Video: Sådan Vælges En Laserprinter
Video: Laser Printer Buying Guide | How to select Best Laser Printer 2024, Kan
Anonim

For at vælge den rigtige printermodel skal du først beslutte, til hvilket formål du køber den, hvilke månedlige udskrivningsmængder du har brug for, og hvilke omkostninger du er villig til at bruge på forbrugsvarer. Med hensyn til aktuelle tendenser er multifunktionelle enheder i dag meget populære på verdensmarkedet. Mange forbrugere har allerede værdsat fordelene og anvendeligheden ved en sådan opfindelse.

Sådan vælges en laserprinter
Sådan vælges en laserprinter

Nødvendig

MFP-produktkatalog

Instruktioner

Trin 1

Anslå din udskrivningshastighed. Moderne personlige laserprintere er kendetegnet ved høj bearbejdnings- og udskrivningshastighed - i gennemsnit ca. 18 sider i minuttet.

Trin 2

Evaluer kvaliteten af udskrivningsenheden og opløsningen. Disse to egenskaber er tæt knyttet til hinanden. Jo højere opløsningsværdien er, jo højere er udskriftskvaliteten. Måleenheden til opløsning af printere er dpi, hvilket udtrykkes i prikker pr. Tomme.

Trin 3

Anslå printerhukommelse. Det er her vigtigt at være opmærksom på tilgængeligheden af kontrolsprog og printerprocessoren. Vindprintere har ikke en indbygget processor, så printerjobbet behandles direkte på pc'en. Processorprintere har deres eget udklipsholder, hvor teksten er kodet til et sprog, de forstår og udskriver.

Anbefalede: