Sådan Oprettes En Offset-antenne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Offset-antenne
Sådan Oprettes En Offset-antenne

Video: Sådan Oprettes En Offset-antenne

Video: Sådan Oprettes En Offset-antenne
Video: Sådan parres Oticon Opn™ med Tv Adapter 2024, Kan
Anonim

I modsætning til en direkte fokus satellitskål, der er rettet nøjagtigt mod satellitten, har en forskudt antenne en lidt anden indstillingsmetode. Det afhænger af dets designfunktioner. Ellers adskiller disse to muligheder sig ikke meget. Du skal kende retningen til satellitten, dens dækningsområde, antennens vinkel og byens koordinater. Takket være en parabol kan du ikke kun modtage tv-kanaler i digital kvalitet, men også oprette forbindelse til det globale internet.

Sådan oprettes en offset-antenne
Sådan oprettes en offset-antenne

Nødvendig

  • - Fastsatfinder-program;
  • - Satellitantennejusteringsprogram
  • - satellitmodtager
  • - tv;
  • - computer.

Instruktioner

Trin 1

Vælg diameteren på satellitoffsetantenne i henhold til dækningsområdet for den krævede satellit- eller satellitgruppe. Det kan findes på webstedet www.lyngsat.com, hvor parametrene for fjernsyn eller internettransponder bestemmes. Tag antennespejlets diameter lidt større end den anbefalede. Vælg konverteren i henhold til satellit transponderens signalområde, dvs. Ku (lineær eller cirkulær) eller C-bånd - r, l. Er det nødvendigt. Ellers kan signalet ikke modtages.

Trin 2

Installer parabolantennen et sted, hvor der ikke er nogen høje bygninger og høje træer med en spredt krone foran den i satellitretningen. Ellers vil signalet fra satellitten "smuldre" ind i firkanter på tv-skærmen, og internetpakker ankommer med meget store fejl og forsinkelse.

Trin 3

Bestem højde- eller tiltvinklen på den forskudte parabolantenne. For at gøre dette skal du kende de geografiske koordinater for din by. Du kan finde dem på www.maps.google.com. Find højdevinklen ved hjælp af programmet Satellite Antenna Alignment. Dette program hjælper dig også med at tilpasse antennen til solen, dvs. vinduet viser, hvornår solen i din by vil være i samme retning som den ønskede satellit. På dette tidspunkt skal du rette antennen derhen og flytte den til venstre og højre op og ned, scanne horisonten. Gør det langsomt, det er ikke nødvendigt at skynde sig i denne proces. For at bestemme signalet kan du bruge enten en speciel enhed eller en computer, hvor Fastsatfinder-programmet er installeret, eller en satellitmodtager tilsluttet tv'et.

Trin 4

Indstil antennen ved hjælp af en pc. For at gøre dette skal du starte programmet Fastsatfinder, indtaste den ønskede satellit, i rullemenuen vælge den transponder, du har defineret tidligere, og trykke på den røde knap. Begynd at scanne horisonten. Når signalprocenten vises, skal du nå den maksimale værdi. Fastgør antennen. Løsn konverter (lineær) montering, og maksimer signalet ved at dreje det med uret eller mod uret og låse.

Trin 5

Juster offset-antennen ved hjælp af satellitmodtageren. Sluk for tuneren. Forbind koaksialkablet med F-stik til antennekonvektoren og LBN ind på modtageren. Tilslut det til dit tv via antennestikket. Tænd for modtageren. Indstil den tv-kanal, som satellit-tv vises i fremtiden. I modtagermenuen skal du vælge fanen "Antenne" eller "Setup" og vælge satellitten. Hvis den ikke er der, skal du indtaste den manuelt gennem menuen "rediger". Vælg transponder med fjernbetjeningen, og start scanningen af horisonten med antennen. Nederst i installationsvinduet vil der være strøm- og signalstyrkelinjer. Når det vises, skal du rette antennen og opnå de maksimale værdier ved at justere konverteren.

Anbefalede: