Sådan Oprettes En Parabolantenne Yamal-satellit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Parabolantenne Yamal-satellit
Sådan Oprettes En Parabolantenne Yamal-satellit

Video: Sådan Oprettes En Parabolantenne Yamal-satellit

Video: Sådan Oprettes En Parabolantenne Yamal-satellit
Video: Die beste Satelliten-Flachantenne 2018 mit Katie Steiner 2024, Marts
Anonim

Nu er satellit-tv efterspurgt mere end nogensinde i vores land. Heldigvis er der masser af satellitter, der sender til Rusland nu. En af de mest populære er Yamal 202, som sender et signal til det meste af statens område. De fleste af de kanaler, der modtages fra denne satellit, er offentligt tilgængelige. Du kan selv indstille antennen uden at invitere specialister.

Sådan oprettes en parabolantenne Yamal-satellit
Sådan oprettes en parabolantenne Yamal-satellit

Er det nødvendigt

  • - kompas
  • - satellit tuner.

Instruktioner

Trin 1

Installer en parabol med direkte fokus på taget, væggen eller haven. Du skal også bruge en modtager, konverter og kabel. Før du installerer det, er det nødvendigt at vælge et passende sted, så der ikke er træer og høje bygninger i sydlig retning inden for 50-80 meter. En forskudt parabol kan også bruges. Diameteren på "pladen" er fra 90 cm afhængigt af placeringen af bosættelsen. Hvis du ikke har til hensigt at stille ind på andre satellitter med betalte krypterede kanaler, så passer den billigste FTA-modtager til åbne kanaler dig.

Trin 2

Brug en C-båndkonverter, da det er ved denne frekvens, at Yamal 202-satellitten har flere kanaler, nu er der mere end 50 af dem. Satellitens kredsløb er 49 grader øst, og som regel antennen i det meste af Rusland indsættes direkte mod syd. Den bedste måde er at indstille ved hjælp af specielle professionelle tuning-enheder, som er ret dyre, du kan også bruge billigere analoger, som ved hjælp af et lyd- eller visuelt signal hjælper med at tune til satellitten. I deres fravær skal du justere indstillingerne ved hjælp af et kompas. For at gøre dette skal du bestemme graden af retning mod syd på www.maps.google.com.

Trin 3

Tilslut koaksialkablet mellem modtageren, som allerede er tilsluttet tv'et, og konverteren, inden signalet indstilles. Anbring antennen, så konverteren peger mod syd (brug et kompas). I modtagerens menu skal du finde antenneindstillingen og vælge Yamal-202-satellitten fra listen. Da på denne satellit den stærkeste kanalpakke kommer fra en transponder med en frekvens på 3982 L 4285, skal du vælge den fra listen. Modtagere har normalt to skalaer i bunden: den ene viser signalniveauet og den anden - dens kvalitet. Hvis udstyret er fjernt fra indstillingsstedet, kræves der en assistent, som beder om dataene på tuneren

Trin 4

Drej antennen til venstre, og flyt den derefter til højre, opnå det maksimale niveau på signalskalaen, og flyt den derefter langsomt op eller ned, indtil niveauet på kvalitetsskalaen også bliver det maksimale. For at opnå et endnu højere signalniveau, drej konverteren fra venstre mod højre. Scan derefter modtageren med “Blind Search”, og gem dataene.

Anbefalede: