Sådan Finder Du Yamal-satellitten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Yamal-satellitten
Sådan Finder Du Yamal-satellitten

Video: Sådan Finder Du Yamal-satellitten

Video: Sådan Finder Du Yamal-satellitten
Video: Сатфиндер - как я использую. 2024, April
Anonim

Yamal er en af de mest populære og krævede tv-udsendelsessatellitter, som transmitterer signalet fra mange russiske kanaler, der er offentligt tilgængelige. Det er ikke nødvendigt at invitere specialister til at oprette en parabolantenne på Yamal. Du kan gøre dette selv.

Sådan finder du en satellit
Sådan finder du en satellit

Er det nødvendigt

  • - antenne
  • - modtager;
  • - bygningsniveau
  • - vinkelmåler
  • - lodlinie.

Instruktioner

Trin 1

Saml først antennen og placer den. Installer stativet strengt lodret. For at gøre dette skal du bruge et bygningsniveau. Hvis antennen har en ring, skal den også placeres vandret.

Trin 2

Beregn den vinkel, hvor satellitten er synlig. Højdevinklen er hældningen, hvormed antennen lodret ser mod satellitten. Brug en lodde bob og en skole vinkelmåler til at placere antennespejlet. Bykoordinater kan findes på mange websteder på Internettet.

Trin 3

Indstil derefter satellitmodtageren. Gå til "Menu" - "Indstillinger", klik på "Søg efter kanaler" og derefter "Antenneindstillinger". Indtast 5150 i feltet Lokaloscillatorfrekvens.

Trin 4

Skriv et hvilket som helst ord i satellitens navn. Der er ikke behov for at indsætte depolarisatoren i konverteren, da det ikke vides i hvilken position det skal være. En stærk transponder accepteres uden den. Klik derefter på OK.

Trin 5

Indtast baudrate 28000, transponderfrekvens 3645, FEC ¾ og tryk på OK igen.

Trin 6

Modtageren vil forsøge at finde kanaler, men vil ikke finde dem. Dette er nødvendigt for at en digital signalkvalitetsskala skal vises og en skala der måler det analoge niveau. I nogle modtagere skal du trykke på Exit-knappen, gå til terminalparametrene og finde signalstyringen. Hvis antennen ikke er indstillet på en satellit, vises begge skalaer.

Trin 7

Drej nu antennen glat i azimut. Så snart den rammer satellitten, begynder det analoge niveau at stige, og kvaliteten vises på den anden skala.

Trin 8

Juster antennen lodret og vandret for at opnå den bedst mulige signalkvalitet. Find derefter listen over frekvenser for Yamal-satellitten på Internettet, opsæt terminalen og nyd dine yndlingskanaler.

Anbefalede: