Sådan Installeres Spil På Mobil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Spil På Mobil
Sådan Installeres Spil På Mobil

Video: Sådan Installeres Spil På Mobil

Video: Sådan Installeres Spil På Mobil
Video: Slik aktiverer du BankID på mobil 2024, Kan
Anonim

Ønsker du at gøre din mobiltelefon mere livlig og attraktiv, kan du installere en række spil i den. I dag er der mange gratis applikationer på Internettet, der vil gøre fritid for mobiltelefon ejere.

Sådan installeres spil på mobil
Sådan installeres spil på mobil

Nødvendig

Computer, mobiltelefon, internetadgang, USB-kabel

Instruktioner

Trin 1

Find først på Internettet de spil, der passer til din telefonmodel. Dette kan gøres ved en tilsvarende anmodning i enhver søgetjeneste. Når du har fundet de spil, du kan lide, skal du downloade de applikationer, du bedst kan lide, til din computer. Når download af mobilspil er afsluttet, kan du installere dem på din telefon.

Trin 2

Installation af software til overførsel af data til din telefon. Når du køber en mobiltelefon, bemærkede du sandsynligvis et USB-kabel og en uforståelig disk inkluderet i pakken. Det er dem, du får brug for nu. Indsæt disken i din computer, og installer softwaren på den. Når telefonsoftwaren er installeret på din computer, skal du genstarte dit system fra menuen Start og fortsætte til næste trin.

Trin 3

Sæt først kablet i en USB-port på din computer, og sæt derefter den anden ende i stikket på din telefon. Du skal gøre alt dette, mens du kører det program, du tidligere har installeret. Systemet tager noget tid at genkende telefonen, så snart enheden genkendes, kan du overføre de tidligere downloadede spilinstallatører til telefonen.

Trin 4

Når installationsprogrammerne er blevet overført til din telefon, er det nok at åbne nogen af dem for at installere spillet. Spillet installeres i det relevante afsnit i automatisk tilstand.

Anbefalede: