Hvordan Man Betaler For Internet MTS

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler For Internet MTS
Hvordan Man Betaler For Internet MTS

Video: Hvordan Man Betaler For Internet MTS

Video: Hvordan Man Betaler For Internet MTS
Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug & Cat Noir in real life 2024, Kan
Anonim

Mobiloperatører tilbyder deres abonnenter flere og flere tjenester. Dette er mobilkommunikation og messaging: både tekst- og video- og fotofiler. Selvfølgelig er en af de mest populære tjenester mobil internet. Udbyderfirmaet forsøger selv at gøre sine tjenester meget bekvemme for klienten. Derfor er der ingen problemer med, hvordan man betaler for eksempel Internettet.

Hvordan man betaler for internet-MTS
Hvordan man betaler for internet-MTS

Instruktioner

Trin 1

Du kan betale for MTS-internettjenester via betalingsterminaler. For at gøre dette skal du vælge det relevante felt på terminalskærmen. Indtast derefter det telefonnummer, der betjener din takst. Indtast derefter beløbet (det afhænger af din takst), indlæs penge i terminalen og modtag en check. Tjenesten er betalt for.

Trin 2

En anden måde, hvordan du kan betale for internettjenesten fra MTS er betaling fra en mobiltelefon. Hvis du bruger mobilt internet, skal du bare sende en tilsvarende besked til tjenestens korte nummer. For eksempel er det i Moskva 089025. Derefter skal du betale for internettjenester efter anvisningerne fra systemet.

Trin 3

Du kan også betale for udbyderens tjenester via selve Internettet. For at gøre dette skal du gå til det specielle afsnit "Fyld din konto op" på webstedet https://mts.ru. I det specielt udpegede felt skal du indtaste det telefonnummer, som du får leveret internettjenester til. Angiv derefter beløb og betalingsmetode - ved hjælp af et bankkort eller fra en personlig konto, dvs. fra din telefonkonto. Klik på "Bekræft". Du kan udskrive checken på en printer.

Trin 4

Du kan betale for Internettet fra MTS ved hjælp af en bankoverførsel. For at gøre dette kan du enten bruge pengeautomaten i den finansielle institution, hvor du har en konto, eller internetbank. Og faktisk og i et andet tilfælde er de samme oplysninger nødvendige: telefonnummeret og det beløb, der skal betales.

Trin 5

Du kan bruge denne mulighed til at betale for internettjenester fra MTS, f.eks. Et betalingskort. Du kan købe dette på ethvert kontor hos en mobiloperatør eller i mange handelspavilloner og butikker. Kortets maksimale værdi er 500 rubler. Så afhængigt af beløbet skal du vælge det antal kort, du har brug for. For at aktivere kortet og deponere penge på din konto skal du følge vejledningen på bagsiden af kortet.

Trin 6

Du kan også betale for tjenester fra udbyderfirmaet i mobiloperatørens kontorer. For at gøre dette skal du bare komme, oplyse dit nummer og det beløb, der skal betales. Kontorspecialisten giver dig en kvittering for betaling. Et lignende princip om betaling for Internettet fungerer i forskellige detailforretninger, hvor de accepterer betaling for mobiloperatørers tjenester.

Anbefalede: