Hvordan Man Betaler For MTS-tjenester

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler For MTS-tjenester
Hvordan Man Betaler For MTS-tjenester

Video: Hvordan Man Betaler For MTS-tjenester

Video: Hvordan Man Betaler For MTS-tjenester
Video: Sådan betaler du en regning i Nordea netbank - Borgerservice to go 2024, April
Anonim

MTS er en af de førende mobiloperatører i Rusland. Der er mange muligheder for at supplere saldoen på din personlige konto med MTS. Vælg den mest passende og overkommelige måde at betale for MTS-tjenester på.

Hvordan man betaler for MTS-tjenester
Hvordan man betaler for MTS-tjenester

Instruktioner

Trin 1

Betal for tjenester på MTS hovedkontor. Kontakt din kontoransatte, glem ikke at tage din check. Behold checken, indtil midlerne krediteres din personlige konto. I dette tilfælde opkræves der ikke noget gebyr for overførsel af midler.

Trin 2

Du kan betale for MTS-tjenester i de fleste mobiltelefonbutikker. Kontakt en salonmedarbejder, overfør penge, tag en check. Provisionen for overførsel af midler opkræves som regel heller ikke af de mobile saloner.

Trin 3

Hvis du har et kredit- eller betalingskort, skal du betale for MTS-tjenester uden provision via en pengeautomat. Indsæt kortet i pengeautomaten, indtast PIN-koden på kortet. Vælg derefter "Betaling for tjenester" i menuen på skærmen. Yderligere "Cellular communication". Yderligere, "MTS". Indtast derefter telefonnummeret uden de otte i 10-cifret form. Angiv derefter overførselsbeløbet. Klik derefter på "Bekræft". Klik derefter på "Betal". Glem ikke at tage dit bankkort ud og tage din check.

Trin 4

Betal for MTS-tjenester kontant gennem terminalen. Terminalerne har i modsætning til pengeautomater en berøringsskærm. Klik på "Betaling for tjenester". Yderligere "Mobiloperatører". Så MTS. Indtast derefter telefonnummeret i 10-cifret form uden de otte. Indtast overførselsbeløbet. Klik på "Bekræft". Derefter "Betal". Tag en check. Som regel opkræver terminaler en provision for overførsel af midler.

Trin 5

Betal for MTS-tjenester på nærmeste postkontor. Kontakt posthuset og overfør penge. Tag en check. Russian Post opkræver en provision på 3% af overførselsbeløbet.

Trin 6

Køb et ekspresbetalingskort af den pålydende værdi, du har brug for. Aktiver det. Brug en mønt til at tørre det 15-cifrede sikkerhedsdæksel af. Send SMS med denne kode til 0850. Eller ring * 111 * 1 * 1 # opkald for at supplere din saldo. Eller ring * 111 * 1 * 2 # opkald for at fylde saldoen på en anden person. Hvis du har problemer med at aktivere kortet, skal du ringe til 0890 (gratis).

Anbefalede: