Måder At Finde Ud Af Din Beeline-takst

Måder At Finde Ud Af Din Beeline-takst
Måder At Finde Ud Af Din Beeline-takst

Video: Måder At Finde Ud Af Din Beeline-takst

Video: Måder At Finde Ud Af Din Beeline-takst
Video: Настройка 4G LTE на iPhone. Что делать если 4G, LTE не работает? Пошаговая инструкция! 2024, Kan
Anonim

Folk ændrer ofte Beeline-takster, fordi der konstant kommer nye tilbud - mere rentable. Og som et resultat kan du glemme navnet på din nuværende takst. Og dette er på ingen måde sjældent. Det er stadig værd at vide, hvad din takst er! Så du kan spore prisen på minutter inden for netværket, omkostningerne ved andre tjenester (Internet, SMS-beskeder). Der er flere forskellige måder at finde ud af Beeline-taksten. Gå derfor ikke i panik, hvis du ikke kan huske navnet på taksten.

Beeline-takster
Beeline-takster

Hvis du kender navnet på din takstplan, kan du nemt se omkostningerne ved alle tjenester på det officielle Beeline-websted. Så den første måde er meget enkel: ring * 110 * 05 #. Inden for et par sekunder vil du modtage en besked, i den vil du se navnet på din tarif, regionen og endda datoen, hvor den blev tilsluttet! Og hvis du ringer * 110 * 09 #, så finder du ud af, hvilke muligheder du har tilsluttet. Hvis du ikke har brug for nogen af disse muligheder, er det bedre at deaktivere dem - det månedlige gebyr opkræves.

Oplysninger om din Beeline-takst kan findes på en anden måde. Ring til nummeret 0674, telefonsvareren læser sektionsnavne op for dig, og brug derefter tastaturet til at vælge det afsnit, du har brug for. Du har brug for et afsnit, hvor de giver oplysninger om taksten. Så er alt simpelt - du vil modtage en besked som svar, hvorfra du finder ud af alt, hvad du er interesseret i om din takstplan!

Eller du kan bare ringe til Beeline-centret. Nummeret er som følger: 0611. Operatøren vil besvare dine spørgsmål. Du skal bare forklare ham, at du har glemt takstplanens navn. Så vil han fortælle og forklare alt for dig. Og hvis du bemærker, at der debiteres penge for dig for noget, så præciser - måske har du tilknyttede tjenester, du ikke har brug for. Eller måske vil du endda ændre takstplanen til en mere praktisk for dig - du kan gøre dette via telefon.

Nå, hvis du har ledig tid, skal du gå til netværksservicepunktet, hvor du købte dit SIM-kort. Administratoren vil kontrollere data om din takst gennem databasen, du skal bare fortælle ham telefonnummeret. Hele denne procedure tager cirka fem til ti minutter, så du ikke spilder tid.

Hvilken metode er mere praktisk for dig - beslut dig selv. Det vigtigste er, at du nu ved, at der ikke er noget galt med at glemme navnet på din Beeline-takst - du kan finde ud af det på få minutter!

Anbefalede: