Sådan Installeres Menuen På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Menuen På Din Telefon
Sådan Installeres Menuen På Din Telefon

Video: Sådan Installeres Menuen På Din Telefon

Video: Sådan Installeres Menuen På Din Telefon
Video: Sådan installeres og konfigureres NordVPN på Android-enheder 2024, Kan
Anonim

Moderne mobiltelefoner understøtter funktionen til udskiftning af den indre skal: temaer, menuer og andre grafiske elementer. Dette giver dig mulighed for at tilpasse udseendet og følelsen af din telefons system i henhold til dine præferencer.

Sådan installeres menuen på din telefon
Sådan installeres menuen på din telefon

Nødvendig

  • - en computer tilsluttet internettet
  • - telefon;
  • - kabel
  • - filer med ikoner og menuer til telefonen.

Instruktioner

Trin 1

Download ikoner og menuer til din telefon til din computer. For at gøre dette skal du følge linket https://www.topse.ru/files/cat65.html. Tilslut derefter telefonen til computeren, gå til systemmappen ved hjælp af programmet Far Manager, for eksempel i Sony Ericsson er dette tpa / preset / system / menu-biblioteket.

Trin 2

Kopier de downloadede ikoner og menufilen (normalt menu.ml) til denne mappe. Bekræft kopieringsprocessen ved at klikke på "OK".

Trin 3

Installer flash-menuen på din telefon. For at gøre dette skal du bruge en menufil i swf-format. Det skal knyttes til dit emne. Du kan opnå dette ved hjælp af Easy Flash-applikationen. Du kan downloade det på linket https://www.topse.ru/files/file6343.html. Download og installer programmet på din computer.

Trin 4

Start Easy Flash for at binde filen til temaet og installere menuen på din telefon. Gå til feltet "Emne", angiv stien til dit tema, det skal være i *.thm-format. Derefter skal du i feltet "Flash-menu" angive din menu i swf-format.

Trin 5

Klik på knappen "Opret det!". Åbn mappen med programmet, og find det oprettede arkiv med navnet på temaet. Kør programmet for at forbinde telefonen til computeren, gå til feltet "Diverse filer", vælg den oprettede pakke for at tilføje en menu til telefonen.

Trin 6

Klik på knappen Flash. Sluk for telefonen, og tryk på "C", isæt kablet. Meddelelsen Telefon løsrevet vises på skærmen, hvilket betyder, at processen er afsluttet. Luk appen, frakobl telefonen, fjern og sæt batteriet i igen, tænd for telefonen.

Trin 7

Bind temaet til menufilen ved hjælp af applikationen Themes Creator (https://www.topse.ru/files/file632.html). Åbn temaet med det, vælg menuen Funktioner, kør kommandoen Rediger Xml. Indtast følgende tekst i filen:. Klik på OK. Installer temaet og menuen på din telefon på samme måde som i det foregående afsnit.

Anbefalede: